SP'den AKP'ye ziyaret

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve Belediye Başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Muhammet Balta ve partililerle görüştü. AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrük

SP'den AKP'ye ziyaret
Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve Belediye Başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Muhammet Balta ve partililerle görüştü.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan SP Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, 29 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hazırlandıklarını ve bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

En kısa sürede projeleriyle birlikte halkın arasına girerek seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Topaloğlu, “Türkiye'de yerel yönetimlerde 1994 yılından itibaren çok önemli çalışmalar yaptık. Trabzon halkı 29 Mart'ta bize destek verirse inşallah bu hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu anlamda seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta sergilediği davranışı desteklediklerinin altını çizen Topaloğlu, “Başbakanın bu tavrının sözde kalmasını istemiyoruz. Biz sayın Başbakandan somut adımlar atmasını, İsrail'den aldığı cesaret madalyasını geri vermesini ve İsrail'le yapılan bütün antlaşmaların iptal edilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik çalışmaların Trabzon'da büyük bir olgunluk ve demokrasiye yakışır bir tarzda sürdüğünü kaydeden Balta, şöyle konuştu:
“Seçim 29 Mart'ta sandıkta bitecek. Ondan sonra hep birlikte el ele kol kola ülkemize ve ilimize hizmet etmek için çalışacağız. Bu süreçte bütün partilere ve adaylara başarılar diliyorum.”

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile SP Trabzon Belediye Başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu ise seçim yarışının Trabzon'a yakışan bir yarış olmasını ve sonuçta kazananın Trabzon olmasını dile getirerek bütün partilere ve adaylara başarılar diledi.

Yaklaşık yarım saat süren görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset