SP’den Ak Parti’ye; Yolsuzlukları rulolara sığmaz Zigana'dan Faroz'a yol olur

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sefa Aydın, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. 

SP’den Ak Parti’ye; Yolsuzlukları rulolara sığmaz Zigana'dan Faroz'a yol olur

BİZLERİ ŞAŞIRTMADI 

 İktidar temsilcilerini ‘aymazlık’ yapmakla suçlayan Saadet Partisi Başkan Yardımcısı Sefa Aydın, “Geçtiğimiz günlerde ulusal ve yerel basında çıkan Trabzon'a dair haberler ile vicdanımız sızlarken, iktidar yöneticilerin aymazlığına her zaman ki gibi bizleri şaşırtmadı.” dedi.

Sefa Aydın şunları söyledi; 
Önce Tonya'da 7 kardeşin 1 telefon ile uzaktan eğitimden yararlanmaya çalışması eğitim sistemimizin durumunu ortaya serdi;
Ardından bir vatandaşımızın belediye binası önünde maddi imkansızlıklar yüzünden kendini yakmaya çalışması vatandaşımızın içler acısı durumunu gösterdi;
Ve Düzköy Belediyesi'nin borçları karşılığında 2 camiyi Maliye Bakanlığı'na devretmesi yerel yönetimlerin borç batağında olduğunun ispatı oldu.

Bunlara rağmen Trabzon Milletvekilleri şehrin sorunlarıyla ilgilenmek yerine manipülasyon yapmaya devam ederek miladı dolan iktidarlarının süresini uzatma çabasındalar. Tonyalı Salih Cora kendi vatandaşlarının ve onlarla aynı durumu yaşayan yoksulların hakkını savunmak yerine muhalefet partili belediyeleri karalayarak gündem saptırma derdinde.  

Adnan Günnar ise mecliste son yaşanan tartışmalardan sonra "Ak Parti'nin yaptıkları rulolara sığmaz." diyerek insanların aklıyla alay etmektedir. Türkiye'nin istihdam ve üretim kaynağı olan fabrikalarını satarak, beton yığınlarıyla övünen, siyasetçi değil müteahhit edasıyla konuşan bu şahıslar işsizlik ve  yoksulluk içerisinde kıvranan hemşerilerinin dertlerini göremezden gelmeye devam ediyorlar. Fabrikaları sattınız, kapattınız, üretimi bitirdiniz. Beton yığınlarıyla, yollarla, binalar övünüyorsunuz. O binaları yandaşlara yaptırıyor, içerisine yandaşları yerleştiriyorsunuz. Halkımızdan da beton yemesini bekliyorsunuz. 

Akp'nin yaptıkları rulolara sığmaz evet; yolsuzlukları, adam kayırmaları, hukuksuzlukları rulolara sığmaz, Zigana'dan Faroz'a yol olur. Allah utandırmasın diye diye utanmayı unutup vatandaşın aklıyla dalga geçermiş gibi konuşan beton zihniyeti ilk seçimde tarihe karışacaktır!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset