SP'de istifa krizi sürüyor!

 Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un istifasının ardından istifasını açıklayan Saadet Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Karademir'den sonra İl Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldız ve beraberindeki 22 kişi de istifa etti.'SP ARTIK BİR DERLENME TOPARL

SP'de istifa krizi sürüyor!

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un istifasının ardından istifasını açıklayan Saadet Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Karademir'den sonra İl Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldız ve beraberindeki 22 kişi de istifa etti.

'SP ARTIK BİR DERLENME TOPARLANMA ADRESİ OLMAKTAN ÇIKTI'
İl Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldız yaptığı yazılı açıklamada, Saadet Partisi'nin artık bir derlenme ve toparlanma adresi olmaktan çıktığını, kavgalı ve güvensiz bir birliktelik yerine dostça bir ayrılığın daha doğru olacağına inandığından dolayı Saadet Partisi'nden istifa ettiğini ifade etti.

Yıldız, kendisi ile birlikte il muhasibinin ve merkez ilçe yönetiminden 6 arkadaşının yanı sıra 9 mahalle başkanı ve yardımcısının bundan sonraki süreçte Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile siyasi hayatlarına devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset