Soylu istifa iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

Son dakika! Hakkında çıkan istifa iddiaları sonrası sessizliğini koruyan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Soylu'nun mesajında "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli'ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun." ifadeleri yer aldı.

Soylu istifa iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

Son günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında istifa iddiaları ortaya çıkmıştı. Bugün partisinin grup toplantısında Soylu'ya destek veren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya yapılan itibar suikastlerini, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş Soylu yalnız diye, kim demiş kimsesiz diye? Vatan ve millet sevgisiyle görevini yerine getiren mert bir devlet adamıdır. MHP ve Cumhur İttifakı kararını çoktan vermiştir. Biz bin yıllık kardeşliğin safındayız." ifadelerini kullandı.
 

"GÜVEN VE İNANCI ŞÜKRAN DUYUYORUM"
Bu gelişme sonrasında Twitter hesabından Bahçeli'ye teşekkür eden Süleyman Soylu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı: "Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli'ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler