Soruya kızdı, mikrofonu fırlattı!

Kısa bir süre önce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve El Cezire televizyonu arasında oldukça ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı... İddiaya göre Arınç, kendisine yöneltilen bir soru üzerine sinirlenerek mikrofonu yere fırlattı ve korumaları da kase

Soruya kızdı, mikrofonu fırlattı!

Kısa bir süre önce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve El Cezire televizyonu arasında oldukça ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı...
 İddiaya göre Arınç, kendisine yöneltilen bir soru üzerine sinirlenerek mikrofonu yere fırlattı ve korumaları da kasete el koydu.

Söz konusu iddiayı ilk olarak Milat gazetesi yazarı Nevzat Çiçek bugünkü yazısında üstü kapalı olarak yazarken, olayın ayrıntılarını ise Güneş gazetesi yazarı Talat Atilla açıkladı.

İşte Talat Atilla'nın köşesine taşıdığı o olay...

Kısa süre önce Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ve El Cezire televizyonu arasında oldukça ilginç bir olay yaşandı.

Şimdiye kadar basına sızmayan o gelişmenin ayrıntıları şöyle;

Bugünlerde Türkçesi kurulmakta olan El Cezire Televizyonu'nun Arapça'sında Ahmet Mansur'un "sınırsız" programının konuğu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tı.

Program hard talk tarzında yani oldukça zorlayıcı biçimde kurgulanmıştı.

Banttan çekilip yayınlanacak programda Ahmet Mansur konuya Suriye'den girdikten sonra birbiri ardına zorlayıcı sorulara başladı.

"Türkiye Suriye'deki muhaliflere neden destek veriyor" sorusunda Arınç rahatsızlığını iyice belli edip "Yok böyle bir şey" deyince, Mansur, "O kadar muhalif askeri Türkiye'ye mumyalamak için getirmediniz herhalde" dedi.

Arınç, bunun doğru olmadığını söyleyince Mansur, Türkiye'de bulunan Hür Subaylar'dan muhalif askerleri saymaya onların medyaya verdiği röportajları sıralamaya, Arınç'ı kendince sıkıştırmaya başladı.

Oldukça sinirlenen Bülent Arınç aniden yakasındaki mikrofonu hızla çıkartıp yere fırlattı ve "Beni sorguluyor musunuz? Ben 40 yıllık siyasetçiyim, bana böyle sorular soramazsınız" dedi.

Bu gelişme üzerine Arınç'ın korumaları harekete geçti ve ciddi bir gerilim sonrası kasetleri topladılar. Ancak El Cezire, ertesi gün Arınç röportajının duyurularını vermeye başladı. Oldukça şaşıran Arınç'ın ekibi, birden fazla kamerayla yapılan çekimde El Cezire çalışanlarının bir kaseti gizlediklerini ve bütün kavganın bu kasette olduğunu öğrendi.

Araya sokulan hatırlı kişiler sonrasında Arınç'ın mikrofonu yere fırlattığı, korumalarının kaset topladığı görüntülerin El Cezire'de yayınlanması engellendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset