Sokaktaki vatandaşa ulaşacağız

Yıldız, MHP Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek göreve yeni başlayan MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etti.Yıldız, yaptığı konuşmada, 9 milletvekili arkadaşı ile Trabzon'a geldiklerini belirterek, ''B

Sokaktaki vatandaşa ulaşacağız

Yıldız, MHP Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek göreve yeni başlayan MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etti.

Yıldız, yaptığı konuşmada, 9 milletvekili arkadaşı ile Trabzon'a geldiklerini belirterek, ''Bizim eksiğimiz sokaktaki vatandaşa ulaşmaktı. Bunu da yapacağız'' dedi.

AK Parti hükümetinin adrese teslim yasalar çıkarttığını öne süren Yıldız, ''AKP hükümeti CHP'yi hiçbir zaman rakip saymıyor. Çünkü solun belirli bir oyu var, bu oy ne yaparsan yap sağa gelmez. Bunu bildikleri için MHP'yi yıpratmaya çalışıyor'' diye konuştu.

AK Parti hükümetini eleştiren Yıldız, ''Başbakan 'bu kadar duble yol yaptım' diyor, rakamlar veriyor. Şimdi size soruyorum, kaç lira arazi istimlak parası verdi? Bu yolların bir şeridi zaten yapılmıştı. Bir taraftan geçmiş hükümetleri tenkit ediyor, bir yandan onların yaptıkları ile övünüyor'' dedi.

Yıldız esnafı da ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset