Siyasette domuz gribi alarmı!

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Aydın Türk halkını domuz gribi konusunda uyardı. MHP Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Aydın yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. İşte o açıklama; “

Siyasette domuz gribi alarmı!
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Aydın Türk halkını domuz gribi konusunda uyardı.

MHP Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Aydın yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

İşte o açıklama;

“BÜTÜN HERKESİ GERÇEKÇİ OLMAYA DAVET EDİYORUM
Gelişen ve yaşanan hadiselerden sonra, Türkiye'nin bugünden yarına bir gül bahçesine dönüşeceğini düşünüp kimse kendini kandırmasın.

Bu demokratikleşme süreci kirli hesaplaşmalar ve şahsi menfaatlere dönüşerek, toplumu ayrıştırma ve bölüştürmeden öteye gitmeyeceğini artık anlamamız gerekmektedir.

Bunun neticesinde, dünyada da dalga dalga gelişen ve bizi de içine alan Domuz gribi salgınına ve aşısına dikkat çekmeliyiz.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Şubat-Mart aylarında eğer grip aşısı yapılmazsa, 21 milyon kişi hastalanacak 5300 kişi ölecek ifadesi neticesinde domuz gribi aşısı üzerinde büyük tartışmalar var olduğu, Türkiye'de milyonlarca insanın aşılanması istenirken, aşı karşıtı kampanyalar şimdiden başlamış durumda .
Söz konusu aşının kullanılan kişinin sinir sitemine zarar verdiği, kullanılan ilaçların domuz gribinden daha fazla ölümlere yol açtığı iddiaları varken,

SAYIN VALİMİZİN VE SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BÜTÜN TRABZON HALKINI BİLGİLENDİRMESİ VE ALINAN TEDBİRLERİ VATANDAŞLARIMIZA AÇIKLAMASINI VE KAMUOYUYLA PAYLAŞMASINI BEKLİYORUZ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset