"Siyasete format atmaya geldik"

Vakfıkebir İlçe Teşkilatı düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, kısa bir zaman içerisinde ülke çapında güçlü teşkilatlar oluşturarak iktidar yolculuğuna b

"Siyasete format atmaya geldik"

Vakfıkebir İlçe Teşkilatı düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, kısa bir zaman içerisinde ülke çapında güçlü teşkilatlar oluşturarak iktidar yolculuğuna başladıklarını söyledi. Topaloğlu, Vakfıkebir'de de çok önemli isimlerden oluşan bir yönetimle yola çıktıklarını söyledi.

HAS Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Cahit Kurt ise "Sevgi, barış, kardeşlik, hak ve özgürlükler, maneviyatçılık, dayanışma, adalet, ahlak, devletin milletin egemenliği altında olması, milletin devletin bütünlüğü, herkesin refahtan pay alması, hak ve hukuka dayanan şahsiyetli dış politika ilkeleriyle kurulan HAS Parti'nin Vakfıkebir kurucu ilçe başkanlığı görevini atanmıştım. Geçen süre zarfında partimizin ilkeleri doğrultusunda, bizimle beraber yürümek isteyen arkadaşlarımız, bu uzun maratonda 'biz de varız' dediler ve kurucular kurulunu oluşturduk. Amacımız Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un da dediği gibi siyaseti formatlamaktır." dedi.

HAS Parti Vakfıkebir Kurucular Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Ahmet Günaydın, Ahmet Birinci, Ali Murteza Çakar, Âdem Turan, Ali Kılıç, Cemal Karanis, Ersan Kurt, Metin Gümüş, Mustafa Günaydın, Osman Kasımfırtına, Remzi Kılıç, Tuncay Hacıfettahoğlu, Turan Kurtoğlu, Veysel Kılıç, Yaşar Ali Çolak, Yavuz Sayın, Yılmaz Çavdar, Zekeriya Öztürk, Yaşar Baş."

Toplantıya HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu'nun yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Çakar, Hüseyin Yazıcı, Fatih Çakır, Hüseyin Aygün, Hasan Karagüzel, Murat İskender, Hanefi Topaloğlu ve Esat Hancı da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler