Siyaset Akademisi başlıyor

Bu amaçla Araştırma ve Geliştirme'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, ortak bir yazılı açıklamada bulunarak; Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi 2. Döne

Siyaset Akademisi başlıyor
Bu amaçla Araştırma ve Geliştirme'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, ortak bir yazılı açıklamada bulunarak; Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi 2. Dönem toplantılarının 18 Ekim'de Trabzon'da başlayacağını ve son kayıtların 13 Ekim'de biteceğini kaydetti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu; Belediye Başkan adayları, Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeliğine aday olmayı düşünenleri eğitim programına davet etti. Ayrıca mevcut yerel yöneticilerden, görevlerine devam etmeyi düşünenlerin de yeni döneme daha farklı bir bakış açısıyla hazırlanabilmelerinde bu eğitimin katkısının büyük olacağını vurguladı.
AK Parti bünyesinde kurulan Siyaset Akademisi'nin "Yerel Yönetimler Programı'nın son dönem toplantılarının 60 ilde başladığını bildiren başkan yardımcıları; Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 'Siyaset yerelde başlar" sözünü hatırlatarak aktif siyasete duyarlı herkesi bu programa katılmayı davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset