Sinan Aygün'ün kardeşi CHP'den istifa etti...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile TOGO Kuleleri tartışmasıyla gündeme gelen Sinan Aygün’ün kardeşi, CHP’li ABB Meclis üyesi Sibel Aygün partisinden istifa etti.
Sinan Aygün'ün kardeşi CHP'den istifa etti...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile TOGO Kuleleri nedeniyle karşı karşıya gelen CHP eski Ankara milletvekili Sinan Aygün’ün, CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan kız kardeşi Sibel Aygün, partisinden istifa etti.

İstifa dilekçesini Meclis’e sundu
Sibel Aygün’ün istifa dilekçesini, bugün Mansur Yavaş başkanlığında gerçekleştirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi ocak ayı toplantısında sunduğu öğrenildi.

İzin talebi de iletildi
Öte yandan Sibel Aygün’ün, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 5 gün izinli sayılmasına ilişkin dilekçeyi de ABB Meclisi’ne ilettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum