Sezgin Mumcu: Nasıl bir görev yüklendiğimizin farkındayız

AK Parti Trabzon'un yeni İl Başkanı Mumcu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Sezgin Mumcu: Nasıl bir görev yüklendiğimizin farkındayız

AK Parti Trabzon’un yeni İl Başkanı Sezgin Mumcu, görevi devralmasının ardından Haber61’e konuştu.

Zor bir görev aldıklarını söyleyen Mumcu  “Gerçekten yükümüzün ağır olduğunu biliyorum.  Ağır bir yük yüklendi ama sorumluluğumuzun bilincindeyim. Allah yardımcımız olsun. Trabzon zor bir şehir. Çok çeşitli dengeleri var. Ama toplumuzun tüm kademelerini kucaklayıcı bir politika ortaya koyup İnşallah 2023 seçimlerine çok güçlü bir şekilde çalışacağız ve başarılı olacağımıza inanıyorum.  Bu süreçte nasıl bir görev yüklendiğimizin farkındayız.” dedi.

Yönetim listesi konusunda çalışmalarının sürdüğünü aktaran Mumcu “ Mevcut yönetimden arkadaşlarımız var değerlendireceğiz. Bir havuz oluşturacağız, toplumu kucaklayıcı kapsayıcı bir liste oluşturacağız. Tüm meslek grupları , sivil toplum örgütleri, iş dünyası, sanat dünyası,  spor camiasından da çok kapsayıcı bir liste oluşturmayı düşünüyoruz, şuan çalışmalarım devam ediyor. İş yükü birden on katına çıktı diyebilirim.“ ifadelerini kullandı.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset