Sezeroğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Trabzon İl Başkanvekili, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Metin Güneş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Tayfun Sezeroğlu'nun meclis toplantısında yaptığı konuşmada "Türkiye'de sağlık sektörü paramparça" sözlerine sert tepki gösterdi. Gü

Sezeroğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Trabzon İl Başkanvekili, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Metin Güneş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Tayfun Sezeroğlu'nun meclis toplantısında yaptığı konuşmada "Türkiye'de sağlık sektörü paramparça" sözlerine sert tepki gösterdi.
 

Güneş, açıklamasında, Trabzon'un sağlık merkezi olduğunun farkında olamayan Tayfun Sezeroğlu'nun açıklamalarını kendilerine yakıştıramadıklarını belirterek "Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde, Doğum Hastanesinde ameliyat yapılmıyor diyor. Kendi eczanesine uğradığında bu hastanelerden gelen ameliyat sonrası reçeteleri irdeleyerek ameliyatların bu hastanelerde yapıldığını anlayabilecektir" dedi.

Trabzon ve Türkiye'nin AK Parti iktidarında sağlık devrimleri yaşadığını iddia eden Sezeroğlu, şunları söyledi: "Yatak kapasitesi ve uzman hekim yeterliliğinde Trabzon Türkiye'de en baş sıralarda yer almaktadır. Branş hastanelerinde başarımız halkımızın takdirini kazanmıştır" diye konuştu.

Kalp Hastanesi'nin Türkiye'nin en güzide ve başarılı hastaneleri arasında yer aldığını anlatan Güneş , şöyle konuştu: "Onkoloji Merkezi, Hiperbarik Merkez, Kalp Damar Hastanesi, Eğitim Hastanesi Yeni Diş Hastanesi, ilçelerimizdeki hastanelerimizin ek bina ve teçhizatla tam yeterlilikli hale getirilmesi, ambulans helikopter, hekim seçme hakkı, her hastaneye her hastanın gitme hakkı, eczanelerde karnesiz ilaç alımı, nüfus cüzdanıyla her hastaneye müracaat hakkı Trabzon halkına iktidarımızda
yaşatılmıştır. Eczacılık sektöründe ise merdiven altı sahte kaçak ilaçların satışını ve hastalar tarafından kullanımını engellemek adına yapılan "karekod" uygulamasını eleştirenler Avrupa ve dünyanın ileri ülkelerinde bu işlemin daha yeni uygulanmaya başladığını hiç mi incelemediler. Şayet eczacılara hırsız muamelesi yapıldığına inanıyorsa, Sezeroğlu yanılıyor. Hükümetimizin halkımız adına her türlü tedbiri almakla mükellef anlayışıyla hareket etmektedir ve edecektir. Güvene esas anlayışın
öncesinde tedbir almak esastır. Tayfun bey evinin, eczanesinin kapısını kilitlemezse suç eve giren hırsız kadar kapısına sahip çıkmayan ev sahibinin de olacaktır."

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler