Sezer Çölaşan'a Üzgünüm Dedi

Cumhurbaşkanı Sezer, bu sabah veda ziyaretleri için Çankaya Köşkü'nden ayrılarak protokol yolundan Farabi Sokağa girdi. Bu sırada gazeteye yaya olarak giden yazar Emin Çölaşan'ı gördü. Bunun üzerine konvoyu durduran Sezer, makam arabasından inerek Emin Çö

Sezer Çölaşan'a Üzgünüm Dedi

Cumhurbaşkanı Sezer, bu sabah veda ziyaretleri için Çankaya Köşkü'nden ayrılarak protokol yolundan Farabi Sokağa girdi. Bu sırada gazeteye yaya olarak giden yazar Emin Çölaşan'ı gördü. Bunun üzerine konvoyu durduran Sezer, makam arabasından inerek Emin Çölaşan'la ayak üstü 10 dakika kadar sohbet etti.

Görüşmede, Hürriyet'teki işine son verilmesiyle ilgili gelişmeleri Çölaşan'dan dinleyen Sezer, Çölaşan'a üzüntülerini de bildirdi. Sezer'in Çölaşan'la görüşmesini yoldan geçen vatandaşlar da merakla izledi.

Görüşmeden sonra Sezer, veda ziyaretinin ilk durağı olan Türkiye Barolar Birliği'ne hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler