Cumhurbaşkanı Sezer ve Ailesine Sıkı Koruma

28 iyi eğitimli polis koruyacak. Polisler her an Sezer çiftinin yakınında olacaklar.

Cumhurbaşkanı Sezer ve Ailesine Sıkı Koruma

Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü Serhat Kerman'ın hazırladığı plana göre Cumhurbaşkanı Sezer ile eşi Semra Sezer'i Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü'nden transfer edilecek 28 iyi eğitimli polis koruyacak. Polisler her an Sezer çiftinin yakınında olacaklar.

Emekliye ayrılmaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile ailesini 28 polis koruyacak. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in 7 yılı aşan Cumhurbaşkanlığı döneminin bitmesine sayılı günler kaldı. Sezer'in emekliğini geçireceği Ankara Gölbaşı'ndaki villasında tüm hazırlıklar bitti. Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü de güvenlik konusundaki tüm hazırlıklarını tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü Serhat Kerman'ın hazırladığı plana göre Cumhurbaşkanı Sezer ile eşi Semra Sezer'i Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü'nden transfer edilecek 28 iyi eğitimli polis koruyacak. Polisler her an Sezer çiftinin yakınında olacaklar. Sezer'in kızı Ebru Akbutur ile Zeynep Kısacıkoğlu'nun güvenliğini ise araçlı dörder koruma sağlayacak. Sezer'in Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde düğünü yapılan oğlu Levent Sezer de polislerce korunacak. Sezer'in emekliliğini geçireceği Gölbaşı'ndaki villasının güvenliğini iyi eğitim almış jandarmalar sağlayacak. Sezer'e 'C4'lü ölüm tehdidi gelmişti.

Demirel'de 26 koruma
9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ise 26 polis koruyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli bir üst düzey yetkili ise, Sezer'i emeklilikte korumak üzere 28 polisin görevlendirilmiş olmasını, 'Bu sayı çok. Dünyada bunun örneği yok' diye eleştirdi. Yetkili, 'Sayın Sezer, düzenli yaşayan bir kişi. Cumhurbaşkanıyken bile bir yere çıkmazdı. 12 polis yeterliydi' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset