Seymenoğlu karış karış dolaştı!

Seymenoğlu, ziyaretinde esnaflarla tek tek tokalaşarak, yakından ilgilendi.Ziyaretinde AK Parti hükümetinin esnaflara sağladığı kolaylıkları anlatan Seymenoğlu, esnafın AK Parti döneminde rahat nefes aldığını söyledi. Seymenoğlu, AK Parti iktidarı öncesi

Seymenoğlu karış karış dolaştı!

Seymenoğlu, ziyaretinde esnaflarla tek tek tokalaşarak, yakından ilgilendi.

Ziyaretinde AK Parti hükümetinin esnaflara sağladığı kolaylıkları anlatan Seymenoğlu, esnafın AK Parti döneminde rahat nefes aldığını söyledi. Seymenoğlu, AK Parti iktidarı öncesi görev yapan Koalisyon hükümetini eleştirerek; "3,5 yıl içerisinde Allah ısmarladık dediler gittiler. Şimdi ise Göklerdeki yıldızları vaat ediyorlar. Biz de vatandaşa daha fazla şeyler vermek isteriz ama o vaatlerin de bir de ekonomik maliyeti var.

Onların vaat ettiği vatların faturasını Maliye Bakanı açıkladı; 180 Milyar dolar. Bugün biz sıkıntı çekiyorsak geçmişte yapılan popülist söylemlerin sıkıntılar; Vermek kolay Merkez Bankasından basarsın verirsin ama sonra Enflasyon alır başını gider" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Seymenoğlu, Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan ile bir süre görüştü. Çiftçilere hitaben konuşma yapan Seymenoğlu, AK Parti'nin tarıma verdiği desteğe dikkat çekerek, "Muhalefet partileri liderleri mazotu bir liraya vereceğiz, diyorlar, bunun olmasının imkanı yok, mantıklı olmamız lazım" dedi.

Konuşmasının devamında CHP'nin söylemlerine değinen Seymenoğlu, "Bugün 'mazotu bir liraya vereceğiz' diyenler 2002 yılında da aynı şeyi söylemişlerdi. Onlar şimdi Paris'te, orada yaşıyorlar. Milletin milyonlarca dolar parasını topladılar kaçtılar.

40 milyar dolarımız buharlaştı. İnsanlarımızın aldatılmaması lazım. Bu ülkede insanlarımız, tüp kuyruğuna, gaz kuyruğuna, mazot kuyruğuna girdi. 'benim adım kemal' diyerek, hazinedeki 100 milyar dolara göz dikiliyor. Bu ülkenin istikrarının bozulmasını isteyenler kağıttan para kazanmak isteyenlerdir.

Bir gecede faizler katlansın, hazine bonosu alalım istiyorlar. Bugün bunların hepsi geride kaldı. Para güven ister. Bugün söylediğini yarın unutan, çark eden siyasetçilerden bu ülke artık bir şey beklemiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset