Seymenoğlu Erdoğdu'da!

AK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 2. Nolu Erdoğdu mahallesi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında seçime iki gün gibi az bir zaman kaldığına dikkat çeken Seymenoğlu artık yavaş yavaş se

Seymenoğlu Erdoğdu'da!

AK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 2. Nolu Erdoğdu mahallesi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında seçime iki gün gibi az bir zaman kaldığına dikkat çeken Seymenoğlu artık yavaş yavaş seçim çalışmalarını tamamladıkları belirterek, “Pazar günü sandıkta tüm sorular cevaplarını bulacak. Seçime iki gün kaldı. Seçim çalışmalarımızı tamamlayıp Allah’ın izniyle çalışmalarımıza mecliste devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu seçim dönemimde de güçlü bir şekilde iktidara seçileceğiz. Umarım altı milletvekilimizi de meclise getirip Trabzon’un kalkınmasında hep birlikte ayağa kalkarız” dedi. Bu seçimin sadece Trabzon’u ilgilendirmediğini de belirten Seymenoğlu, “Gerek Türkiye hatta bizden yardım bekleyen komşu ülkelerimizde seçim sonuçlarını bekliyor” şeklinde konuştu. Bu arada 2 nolu Erdoğdu mahallesinde oldukça hoş karşılanan Seymenoğlu’na halktan tam destek geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler