Sevgi dudakta değil kalpte olmalı

Anavatan Partisi (ANAP) Trabzon Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Korkmaz; partisinin sevgi, hizmet, hoşgörü partisi olduğunu belirterek, Kuruluş tarihi itibariyle Anavatan Partisi'nin sevgi, saygı, hizmet ve hoşgörü ortamına sahip olduğunu söyledi. Bu

Sevgi dudakta değil kalpte olmalı
Anavatan Partisi (ANAP) Trabzon Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Korkmaz; partisinin sevgi, hizmet, hoşgörü partisi olduğunu belirterek, Kuruluş tarihi itibariyle Anavatan Partisi'nin sevgi, saygı, hizmet ve hoşgörü ortamına sahip olduğunu söyledi.

Bu ilkeler doğrultusunda partisinden Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu dile getiren Korkmaz, “Sevgi sözü anlam olarak çok büyük bir kelime ifade ettiği için siyaseti ANAP olarak çok iyi görüyoruz. Sevgi kelimesi dudakta olduğu zaman bir anlam ifade etmez, dudaktan kalbe indiği zaman çok büyük bir anlam ifade eder. Biz ANAP Ailesi olarak ilham ve kuvvet menbahının insanlar olduğunu bildiğimizden bizim için önemli olan insan ve o insana hizmet esas olandır. Günümüz seçim ortamını gözlemlediğimizde çok hoşgörü ve sevgiyi göremiyoruz. Onun için geçmişinden bugüne kadar söylemleriyle değil eylemleriyle varlığını hissettirmiş olan Anavatan Partisi'nin sevgi ve hoşgörü ortamı mutlaka bu atmosferde esas alınmalıdır. Siyasilerin konuşurken güldüren değil düşündüren olmaları lazım. İşte o zaman gerçekten halka faydalı birer siyasetçi olurlar”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler