Şener'den 'İsrail' açıklaması

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrail'in ve batılı devletlerin istediği Suriye'nin parçalanmasıdır, 'büyük İsrail'in kurulmasıdır, Lübnan'daki Hizbullah'ın yok edilmesidir'' dedi.Şener, partisinin Ko

Şener'den 'İsrail' açıklaması

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrail'in ve batılı devletlerin istediği Suriye'nin parçalanmasıdır, 'büyük İsrail'in kurulmasıdır, Lübnan'daki Hizbullah'ın yok edilmesidir'' dedi.

Şener, partisinin Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ramazan ayının sevginin, kardeşliğin kalplerde yaygınlaştığı bir ay olduğunu söyledi.

Ramazanın bu manevi ortamına rağmen derinden üzücü olayların yaşandığını dile getiren Şener, ''Son günlerde terör olaylarının artmış olması bu mübarek ayda hepimizi üzen olaydır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum'' diye konuştu.

Şener, siyasetin sorun çözme yeri olduğunu ifade eden Şener, ''Arap Baharı diye bahsedilen, daha önce Libya'da yaşadığımız, 18 aydır Suriye'de yaşanmakta olan hadiseler, gerçekten mevcut siyasi iktidarın büyük bir yanlışın içinde olduğunu göstermektedir'' dedi.

Şener, Suriye'de yaşanan olayların özünde mevcut siyasi iktidarı değiştirme çabasının olmadığını iddia ederek, şunları kaydetti:

''Suriye'de yaşanan olayların Suriye'de yönetim değişimini sağlama gibi bir hedefi yoktur. Yaşanan olayların özünde Suriye'yi parçalama vardır, Hizbullah'ı bitirme vardır, HAMAS'ı tasfiye etme varıdır, Büyük İsrail'i kurma hedefi, amacı vardır. Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrail'in ve batılı devletlerin istediği Suriye'nin parçalanmasıdır, 'büyük İsrail'in kurulmasıdır, Lübnan'daki Hizbullah'ın yok edilmesidir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset