Selahattin Çebi: “Türkiye siyasetinde Trabzon sıradan bir il değildir”

Selahattin Çebi Ortahisar İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Selahattin Çebi: “Türkiye siyasetinde Trabzon sıradan bir il değildir”

Ortahisar İlçe Başkanı olarak atanan Selahattin Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın tensipleri ile TRABZON İl Başkan olarak belirlenen değerli dava arkadaşım Dr.Sezgin Mumcu beyi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Ortahisar ilçe Başkanı olarak şahsıma görevi tevdi eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN‘a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Gerçekleştireceğim kongre ile Ehliyetli, liyakatlı, güçlü kadrolarla 2023 yolunda; bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle bütün enerjimiz ve var gücümüz ile çalışacağız.

Aziz milletimizin ve İslam coğrafyasının tek umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu doğrultuda tüm dinamiklerimizle seferber olacağız.

Türkiye siyasetinde Trabzon sıradan bir il değildir. Trabzon, ruhuna ve kimliğine yakışır bir şekilde Türkiye’nin büyük hedeflerine her zaman olduğu gibi güçlü bir şekilde katkı sağlayacaktır.

Bugüne kadar büyük emek ve gayretleri ile davamıza hizmet eden İl Başkanımız Sayın Haydar REVİ beye ve Ortahisar ilçe Başkanımız Sayın Temel ALTUNBAŞ beye ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler