Selahaddin Çebi: "Cumhurbaşkanımız doğruları söylemiş, asla çekinmemiştir."

Trabzon'da AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımız doğruları söylemiş, asla çekinmemiştir." dedi.

Selahaddin Çebi: "Cumhurbaşkanımız doğruları söylemiş, asla çekinmemiştir."

Trabzon'da AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretinde kullandığı ifadelere değindi.

Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda "Dünya beşten büyüktür." ifadesinin bir benzerini Almanya ziyaretinde dile getirdiğini söyleyerek "Sayın Cumhurbaşkanımız Batı'nın emperyalist düşüncesinin karşısında zaman, mekan, muhatap ayrımı gözetmeksizin, eğilip bükülmeden, dik durarak, doğruları söylemiş, asla çekinmemiştir." dedi.

İSRAİL'İN VAHŞETİNE ORTAK OLUYORLAR

İlçe Başkanı Çebi şöyle devam etti: "İsrail bugün tüm dünyanın gözleri önünde soykırım yapmaktadır. Her zaman emperyalist çıkarları çerçevesinde dünya siyasetine yön verme uğraşı içinde olan Batı, Filistin'de de İsrail'in soykırımına rağmen mazlum ve masumların akan kanını görmemekte, İsrail'in vahşetine ortak olmaktadır.

İKİ YÜZLÜ BATI

Özellikle Gazze'de bir ayı aşkın süredir binlerce masum Gazzeli katledildi, katledilmeye de devam ediyor. Bu zulme ses çıkarmamak, İsrail'i masum gösterme çabasında bulunmak yaşanan vahşeti daha da körüklemektedir."

HER DAİM ADALETİN YANINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'da kullandığı ifadelerle bir kez daha tüm mazlum ve masum coğrafyaların umudu olduğunu gözler önüne serdiğini kaydeden Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Gazzeli masumların değil tüm mazlum ve masum coğraflarda işlenen adaletsizliklere karşı hakkı, insanlığı, adaleti savunmaktadır.

MAZLUMLARIN UMUDU ERDOĞAN'DIR

Bir kez daha anlaşılmıştır ki emperyalist Batı'nın kirli zihniyetinin karşısında barışın, adaletin ve hakikatin dünyadaki en önemli temsilcisi, umudu Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Şükürler olsun ki Türkiye olarak hakkı, adaleti her ortamda savunan; mazlum ve masumların hamisi olan bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşu aynı zamanda Türkiye'nin duruşudur, Türkiye'nin gücüdür."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset