Selahaddin Çebi: "Amaç belli, hedef Türkiye’dir"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Papa Francis’in Irak ziyareti ile ilgili konuştu.

Selahaddin Çebi: "Amaç belli, hedef Türkiye’dir"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Papa Francis’in Irak ziyaretinin başta PKK olmak üzerine tüm terör gruplarını sevindirdiğini söyleyerek “Niyetinizi, hain emellerinizi biliyoruz. Amaç belli, hedef Türkiye’dir. Çok dikkatli olmalıyız.” dedi.

BİRBİRLERİNİ HATIRLATIYORLAR

Papa Francis’in Irak’a gelmesi, Necef’te Şii lider Ayetullah Ali Sistani ile görüşmesi, 7 Mart’ın bu yüzden Irak’ta “milli gün” ilan edilmesini manidar bulduğunu söyleyen Çebi, Papa’nın söylemleri ile FETÖ’nün dinler arası diyalog söyleminin benzerliğine vurgu yaptı

HEDEF TÜRKİYE

Çebi, pandemi şartlarına rağmen ziyaretin yapıldığına dikkat çekerek şöyle devam etti: “Papa, mülteci kampına uğramadan Irak’ta ziyaretlerde bulundu. PKK sevicilerine, DAEŞ’e ve tüm terör gruplarına destek vermek amaçlı düzenlenen bir geziydi. Amaç belli, art niyetli gezinin hedefi Türkiye’dir. Çok dikkatli olmalıyız” 

KARGAŞANIN BAŞ AKTÖRLERİ

Katolik Kilisesi’nin 2003 yılındaki Irak işgaline tavrını dua etmekle yeterli bulduğunu kaydeden Çebi “Haçlı zihniyetinin Ortadoğu’nun mevcut kargaşa ve düzensizliğinin oluşmasındaki rolü hala hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Bugün Ortadoğu kan gölüne dönmüşse savaş ve terörle taş üstünde taş kalmamışsa bilinmelidir ki bunu baş aktörleri, bugün Irak’ı ziyaret edenlerdir.” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜMSÜZLÜK GETİRECEKTİR

İşgaller karşısında olduğu gibi mülteciler konusunda da Batı ve Katolik Kilisesi’nin sessiz kaldığını söyleyen Çebi şunları kaydetti: “Mülteci sorununa sırtını çeviren, çözümden ziyade çözümsüzlüğü ilke edinen Batı düşüncesinin vücut bulmuş hali Papa Francis’in ziyareti çözümden çok çözümsüzlük getirecektir. 

DUYARSIZ KALDILAR

Aylan bebeğin nezdinden her platformda Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, duyurdu duyurmaya devam ediyor. Tüm mazlum ve masum milletlerin gören gözü, konuşan dili, duyan kulağı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın, acıların dinmesi için yaptığı çağrıları duymazlıktan geldiler. Gören gözler âmâ, konuşan diller lâl, duyan kulaklar sağır oldu.

SÖZDE BARIŞ VE HUZUR

Mültecilerin botlarını batıran, üzerine ateş açan, gasp eden, zulümden beslenen zihniyet bugün Aylan bebeğin babası ile Papa Francis’in birlikte fotoğrafları dünyaya servis ederek sözde barış ve huzur çığırtkanlığı yapıyor, timsah gözyaşı döküyorlar. Aylan bebek ve mültecilerin yaşadığı sorunların müsebbibini görmek isteyenler fotoğrafa daha dikkatlice bakabilir. Dikkatli baktıklarında fail ortaya çıkacaktır. Biz sizi biliyoruz. Niyetinizi, hain emellerinizi biliyoruz. Bu fotoğrafınız bir utanç anı olarak hafızalara kazınacaktır.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset