Sefa Aydın’dan Haber61’e ziyaret: “Biz bölünmelere rağmen her dönem ülkeyi yönetecek kadrolar yetiştirdik”

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Başkanı Sefa Aydın Haber61’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Başkanı Sefa Aydın ve Saadet Partisi Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Serdaroğlu, Haber61’i ziyaret etti.

Aydın ve Serdaroğlu ziyarette Haber61 genel Müdürü Ergün Hardaloğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Levent ustabaşı ile bir süre sohbet ettiler.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Başkanı Sefa Aydın, Haber61’e yaptığı açıklamada “Biz bölünmelere rağmen her dönem ülkeyi yönetecek kadrolar yetiştirdik” dedi.

Sefa Aydın’dan Haber61’e ziyaret:  “Biz bölünmelere rağmen her dönem ülkeyi yönetecek kadrolar yetiştirdik”

İL KONGRESİ 27 EYLÜL’DE

Saadet Partisi’nin il kongre süreciyle alakalı sorularımızı da yanıtlayan Aydın, “kongremizi 27 Eylül’de Cephanelik’te gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinden dolayı açık hava da olmasını tercih ettik. Pandemi sürecinden önce ilçe kongrelerimizi ve akabinde il kongrelerimizi planlamıştık. Ama süreçten dolayı bunları teyit ettik. Şimdi ilk olarak il kongremizi gerçekleştirip ardından ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

ERKEN SEÇİM ÇALIŞMASI VAR MI?

“Erken seçim ihtimali var mı ve bu ihtimale karşı bir çalışmanız var mı?” sorusu üzerine Aydın, “Genel siyasetle alakalı bizim tabi çok ifade edeceğimiz bir mesele yok. Genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, bunları ifade ediyorlar. Ama biz yerelde teşkilat olarak her seçim ihtimaline karşı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kongre süreciyle alakalı kadro çalışmamız oluyor. Öncelikle ve bu kadroda teknik ve icracı birimlere işinde ehil olan insanları getirerek, bundan sonra Trabzon’un temel meseleleri, temel sorunlarıyla alakalı çalışmalar yürütecek ve bu çalışmaların çözüm önerilerini yönetici olanlara sunacak bir kadro hazırlığındayız. Şuanda kongreden sonra bahsettiğiniz meselelerle alakalı daha fazla ön plana çıkacağız” şeklinde konuştu.

“BİZ BÖLÜNMELERE RAĞMEN HER DÖNEM ÜLKEYİ YÖNETECEK KADROLAR YETİŞTİRDİK”

Bugün birçok partide geçmişte Saadet Partisi’nde siyaset yapmış insanlar olduğuna değinen Sefa Aydın, “Saadet Partisi yani Milli Görüş Hareketi, bölünmelere rağmen her dönem ülkeyi yönetecek kadrolar yetiştirdi, yetiştirmeye de devam ediyor. Bugün 22 yaşında bir il başkan yardımcısı var karşınızda. Beni yetiştiren bu camia bu teşkilattır ve benim gibi binleri yetiştiren aynı teşkilat. Bugün her kesime baktığımız zaman birçok siyasi partide de ülkenin yönetici kadrolarında da geçmişte bizde siyaset yapmış insanlar bulunuyor.” dedi.

“KARAR ALIRKEN MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİNİN İLKE VE PRENSİPLERİNE GÖRE HAREKET EDİYORUZ”

Saadet Partisi’nin bir karar alırken, Milli Görüş Hareketinin ilke ve prensiplerine göre hareket ettiğini sözlerine ekleyen Aydın, “Bizim siyasi partimiz bugün ülkenin yerel yapısıyla alakalı ciddi problemler tespit ediyor ve ülkeyi yönetmek için tabanını genişletmeye çalışıyor. Yerel merkezimizin yürüttüğü politika bu şekilde. Gayet iyi görebiliyoruz. Biz de yerelde teşkilatımızın tabanını genişletmeye çalışıyoruz. Biz siyaset yaparken ilke ve prensipler üzerinden siyaset yapıyoruz. Dolayısıyla ideolojik manada farklı görüşte bulunmuş insanları geçmişte aday yaptık. Bugün partimiz bünyesinde siyaset yapacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Milli Görüş Hareketinin ilke ve prensipleri var. Bu ilke ve prensiplerde ülkenin menfaatine olan şeyler. Dolayısıyla Saadet Partisi bir karar alırken genel merkezimiz, genel başkanımız bir karar alırken, bu ilke ve prensipleri temsil ederek hareket ediyorlar” dedi.

DİĞER PARTİLERLE İTTİFAK KONUSU

Aydın, “Cumhur İittifakı’ndan ya Millet İttifakı’ndan da şuanda davetlere açık mısınız?” sorusu üzerine “Seçim sathı mahalline girmeden bu tarz meseleleri konuşmanın çok doğru olduğu kanaatinde değilim. Bu tarz meselelerin kararını alacak genel merkezimiz. Tabi ki bizlerle istişare ediyor. Ama bu konularda konuşacak olan genel merkezimiz, başkanlık divanımız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset