Seçime 2 ay kala abi olunmuyor

'Abi' olarak herkesin kendisine hitap ettiğini ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 'Bizim', 'Kardeş', 'Abi' gibi sıfatları adayların kullanması hakkında da ilginç bir yorum yaptı.   YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILARYerel seçimler sürecind

Seçime 2 ay kala abi olunmuyor

'Abi' olarak herkesin kendisine hitap ettiğini ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 'Bizim', 'Kardeş', 'Abi' gibi sıfatları adayların kullanması hakkında da ilginç bir yorum yaptı. 

 

YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR

Yerel seçimler sürecinde adayların belli olmasıyla sıcak bir gündeme girildi. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, toplumun gerginliğe ihtiyacı olmadığını söyleyerek, düzeyli bir yarış olmasını istediğini ifade etti.

 

Canalioğlu, “Siyasi partilerimiz aday göstereceklerdir. Yerel seçimlere yaklaştığımız bu süreçte tabiki partilerimiz adaylarını sonuçlandıracaktır. MHP, Saadet Partisi, DP ve AK Parti'nin adayları belli oldu. Ben bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Halka hizmet ve kente hizmet anlamında herkes yapacaklarını anlatsın. Bunu yaptığınız zaman siyasette hoşgörü ve sabır gerekiyor. Toplumun gerginliğe ihtiyacı yok. Toplumun 'o dedi, bu dedi'ye ihtiyacı yok. Biz 5 yıllık süreç içerisinde yaptıklarımız belli, yapacaklarımız belli. Devam ettiğimi projelerimiz var. Kentin 50 yılını şekillendirecek söylem benim söylemimdir. Ben bunu 5 yıl önceden söylüyorum. Kentin 50 yılını yer altında yaptığımız yatırımlarla şekillendiriyoruz. Yapacağımız çalışmalar kentin güneye açılması ve daha rahat ulaşımın sağlanması noktasındadır. Bunları biz yapıyoruz. Diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi.  

 

1000 KİŞİDEN 900'ÜNE İSMİYLE HİTAP EDEBİLİRİM

Her kesim tarafından 'Trabzon'un Volkan Abisi' olarak nitelendirilmeyi başaran Canalioğlu, belediye başkan adaylarının veya aday adaylarının, benzer sıfatlarla kendilerini tanıtmasına eleştiri getirdi. Taklit ve takma sıfatlar olduğunu söyleyen Canalioğlu, “İnsanlar bu benzetmeyi kendi kendilerine veremezler, biz bu kente yıllarımızı vermişiz, gerek spor yaşantımızda, gerekse bürokrasi hayatımızda, insanlara 5 yılda değil, 12 yaşından beri bu kente verdiğimiz hizmetlerle 'abi' misyonunu kazandık. Bu kentte insanları birebir tanıyorum. Bin kişilik toplulukta 900 kişiye ismiyle hitap edebilirim. Bu kısa bir sürede olmuyor. Seçime 2 ay kala bu olmuyor ve bu 'abi'lik sıfatı toplumun genel kanısıyla ortaya çıkmıştır. Bugün bana diğer siyasi partilerinde yöneticileri olsun, üyeleri ve sempatizanları olsun 'Abi' diyorsa, bunu çok iyi düşünmek lazım. Sonradan konulan benzetmeler 'taklit' olur, 'takma' olur. Ben halkımızın verdiği bu unvandan gurur duyuyorum.Bu kentte yaşayan birisi olarak 5 yıl hizmet vermekten büyük bir mutluluk duydum. Bir 5 yıl daha bütün halkımdan destek istiyorum, yetki istiyorum. O yetkiyi bana verirseler devam eden işlerimizi bitirme noktasında hizmetlerimizi tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.     

 

Kaynak: Haber61 Gazetesi  

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset