Seçim makyajı çabuk attı

Metro çalışmalarının yapıldığı Hakimevleri ve Renkli durakları arasındaki Ercan Çeyiz'in ön tarafındaki asfaltta çöküntüler sakinleri korkuttu. Esnaf Ümit Ülker çökmenin altyapısı hazırlanmadan seçim yatırımı yapmak için asfaltın basit bir şekilde atılmas

Seçim makyajı çabuk attı

Metro çalışmalarının yapıldığı Hakimevleri ve Renkli durakları arasındaki Ercan Çeyiz'in ön tarafındaki asfaltta çöküntüler sakinleri korkuttu. Esnaf Ümit Ülker çökmenin altyapısı hazırlanmadan seçim yatırımı yapmak için asfaltın basit bir şekilde atılmasından kaynaklandığını söyledi.

Ümit Ülker, "Sular o kadar çoktuki arabamı karşıdan dükkanın önüne getirmek için ayakkabıları çıkarıp diz boyu sular içine girmek durumunda kaldım. Bu arada normal dümdüz yolda giden arabalar asfaltın çökmesi sonucu zıplamaya başladı." dedi. 

Öte yandan belediye yetkililerinin yolda tedbir aldıkları ve araçları yönlendirdikleri gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset