Şebnem Kısaparmak İstifa Etti

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK), DP Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ercan başkanlığında toplandı.

Şebnem Kısaparmak İstifa Etti

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK), DP Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ercan başkanlığında toplandı.

Genel seçimin ardından baraj altında kalan DP'de, Genel Başkan Mehmet Ağar'ın istifasından sonra, partinin en yetkili organı olan Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Yardımcısı Ercan başkanlığında toplandı.

Parti genel merkezinde başlayan toplantıya, GİK üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Genel Sekreter Kamil Turan, Celal Adan, Binhan Oğuz, Timur Gürkan, Cevher Cevheri ve Mümtaz Yavuz ile bu sabah GİK üyeliğinden istifa eden Şebnem Kısaparmak katılmadı.

Toplantıda, Genel Başkan Yardımcıları Nüzhet Kandemir ve Celal Adan'ın istifalarının ardından boşalan Başkanlık Divanı'na atama yapılması bekleniyor. Toplantıda ayrıca, seçim sonuçlarını de değerlendirecek olan GİK üyeleri, tüzük gereği genel başkan vekilini, Merkez Karar Kurulu (MKK) üyeleriyle birlikte yapacakları toplantıda belirleyebilecek.

Öte yandan, toplantı öncesi basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verildi. Toplantıya başkanlık eden Nevzat Ercan, genel başkan koltuğu yerine yanındaki koltuğa oturarak, burayı boş bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset