Sav ve Kılıçdaroğlu'nu buluşturdu

İzdihamın yaşandığı CHP Genel Merkezi'ndeki törene Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Önder Sav da katıldı.CHP Genel Merkez binasında saat 16:00'da başlayan anma programına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte eski Genel Sekreter Önder Sav ve Bülent

Sav ve Kılıçdaroğlu'nu buluşturdu

İzdihamın yaşandığı CHP Genel Merkezi'ndeki törene Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Önder Sav da katıldı.

CHP Genel Merkez binasında saat 16:00'da başlayan anma programına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte eski Genel Sekreter Önder Sav ve Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit de katılıyor.

Tören için Genel Merkez binasına gelen Rahşan Ecevit girişte gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Ecevit, "Bülent bugün yaşasaydı herşey çok farklı olurdu" dedi.

Partililer törenin yapıldığı 600 kişilik salonu tamamen doldururken çok sayıda kişi dışarıda kaldı.

ÖNDER SAV DA SALONDA

Son yaşanan yönetim değişikliği ile yönetim dışında kalan eski Genel Sekreter Önder Sav, Hakkı Süha Okay ve Kemal Anadol gibi isimler de salonda yerlerini aldı.

Partililer Önder Sav’ı alkışlarla karşıladı. "Hep beraber el ele gönül gönüle" sloganları attı.

Katılımcılardaki büyük coşku ve partililerin “Bütün küskünler geri dönecek. Sosyal demokratların merkezi yeniden CHP olacak” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU İLE SAV EL SIKIŞTI

Partililer salona giren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu büyük bir coşku ve 10. Yıl Marşı ile karşıladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu salona girdiği sırada, Önder Sav ayağa kalktı. Sav ve Kılıçdaroğlu el sıkıştı. Ardından Sav, CHP yeni Genel Sekreteri Süheyl Batum ile el sıkıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset