Sarıgül Trabzon'a Geldi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Maçka İlçesine Bağlı Hamsiköyü'nde Düzenlenen Hamsiköy Sütlaç Festivali'ne Katıldı.Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Maçka ilçesine bağlı Hamsiköyü'nde düzenlenen Hamsiköy Sütlaç Festivali'ne katıldı.Sabah saa

Sarıgül Trabzon'a Geldi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Maçka İlçesine Bağlı Hamsiköyü'nde Düzenlenen Hamsiköy Sütlaç Festivali'ne Katıldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Maçka ilçesine bağlı Hamsiköyü'nde düzenlenen Hamsiköy Sütlaç Festivali'ne katıldı.

Sabah saatlerinde uçakla Trabzon'a gelen ve daha sonra helikopterle Maçka ilçesi Hamsiköyü'nde düzenlenen festivale katılan Sarıgül, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklendi.

Sarıgül, Baykal'ın seçimi kaybetme nedenleri arasında gösterdiği imamlardan özür dilediğini belirterek, "Bütün imamlardan sosyal demokrasi adına bu talihsiz konuşma için özür diliyorum. Ne oldu seçimlerden önce baktık Atatürk kazanacak, Cumhuriyet kazanacak ve halk kazanacak. Atatürk kazanacağı kadar zaten kazanmış. Atatürk hepimizin gönlünde yer bulmuş.

Atatürk, AK Partili'nin de, Doğru Yol Partili'nin de, Demokratik Sol Partili'nin de, Milliyetçi Hareket Partili'nin de Atatürk'ü. Atatürk'ü siyaset malzemesi olarak kullananlara diyorum ki, Atatürk kaybetmez, Cumhuriyet kaybetmez, halk kaybetmez, halktan uzaklaşanlar ve haktan uzaklaşanlar kaybeder. Onun için doğru bildiğim her şeyi 'Bismillah' deyip söylemeye devam edeceğim. İnançlı bir ailenin çocuğuyum. İnançsız bir adam boş bir tenekeye benzer. Allah sizi de bizi de inançlarımızdan geri koymasın" dedi.

Sarıgül konuşmasında hiçbir zaman şerrin adamı olmadığının altını çizerek, "Size 'Sarıgül kimdir' diye sorarlarsa aklınızda şu kalsın. Sarıgül hiçbir zaman şerrin adamı olmadı, hayrın adamı olmaya özen gösterdi diye söylersiniz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Sarıgül'e plaket verdi. Sarıgül, daha sonra festival alanındaki vatandaşlarla sohbet ederek helikopterle Rize'nin Anzer Yaylası'na gitmek üzere festival alanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset