Sarhoş AK Parti'li fena dağıttı!

AK Parti'li Meclis üyesi alkolü fazla kaçırınca sahneden düştü, sağa sola küfürler yağdırdı...Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Söğüt Köyü'nde, Türk- Yunan yetkililerin işbirliğiyle düzenlenen 2'nci Uluslararası Söğüt Denizcilik ve Kültür Şenliği'ne, Muğ

Sarhoş AK Parti'li fena dağıttı!

AK Parti'li Meclis üyesi alkolü fazla kaçırınca sahneden düştü, sağa sola küfürler yağdırdı...

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Söğüt Köyü'nde, Türk- Yunan yetkililerin işbirliğiyle düzenlenen 2'nci Uluslararası Söğüt Denizcilik ve Kültür Şenliği'ne, Muğla İl Genel Meclisi'nin AK Parti'li üyesi Ceyhan Eroğlu'nun davranışları gölge düşürdü.

CHP'li Muğla İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Erden'e plaket verdikten sonra konuşma yapmak isteyen Eroğlu, alkolün de etkisiyle taşkınlık yapıp, şenliğin basın sponsoru yerel bir televizyonun genel müdürü Gökmen Ulu'ya sataştı. Eroğlu, "Beni tahrik ettiler. Bir siyasetçiye yakışmayan hareketlerdi. Alkolün etkisiyle oldu üzgünüm" dedi.

SAHNEDEN DÜŞTÜ, KÜFÜRLER ETTİ!
Yunanistan'ın Simi Adası'nın Belediye Başkanı Lefteris Popodaukalos ile birçok Yunanlı davetlenin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişinin katıldığı 2'nci Uluslararası Söğüt Denizcilik ve Kültür Şenliği, renkli ve eğlenceli etkinlikle kutlandı.

Dün gece, festivale katkısından dolayı Muğla İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Erden'e plaket vermek üzere sahneye davet edilen Muğla İl Genel Meclisi üyesi Ceyhan Eroğlu, ardından bir konuşma yapmak istedi.

Mikrofonu eline alıp konuşmaya başlayan Eroğlu'nun, alkollü olduğu anlaşıldı ve söyledikleri anlaşılmayınca sahneden indirilmek istendi. Bu sırada dengesini kaybedip sahneden düşen Eroğlu, çevredekilerin yardımıyla ayağa kalktı ve sahneye yeniden çıkmak istedi. Ancak bu sırada sahnede festivalin basın sponsoru olan yerel Marmaris TV'nin Genel Müdürü Gökmen Ulu'nun konuştuğunu görünce kızdı.

"ANNEME BİLE KÜFÜR ETTİ"
Yerel televizyon kameralarının da görüntülediği Eroğlu, sahnenin arkasından Gökmen Ulu'ya, sözlü sataşmada bulundu. Jandarmanın devreye girmesiyle sakinleştirilen Eroğlu, Jandarma Karakolu'na götürülüp hakkında Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldı.

Olayın mağduru Gökmen Ulu, "Ben iki ülke arasındaki dostluk ve barışı pekiştireceğine inandığım konuşmamı sürdürürken Ceyhan Eroğlu, 'Kim bu adam, kim ki konuşma yapıyor' dedikten sonra bana ağza alınmayacak küfürler edip, tehditler savurdu. Yaklaşık 4 ay önce vefat eden anneme küfretme cüretinde bulundu. Tüm bunlara rağmen ben, ortam daha fazla gerilmesin diye konuşmamı sürdürdüm.

Daha sonra şenliğe katılanlar ve jandarma devreye girdi. Tatsız olayı Sakız, Rodos ve Simi Adası'ndan gelen komşularımız da kınadı. Sayın Eroğlu'ya bu davranışlar hiç yakışmadı" diye konuştu.

Ulu, Eroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirtip yaşananların siyasete alet edilmemesini istedi. Ulu, "Ben çok değerli AK Parti'li yöneticiler tanıyorum. Benim başıma gelenin münferit bir olay olduğunu düşünüyorum" dedi.

EROĞLU, ÖZÜR DİLEDİ
Öte yandan, Ceyhan Eroğlu da bu sabah, yaşananların yanlış olduğunu dile getirdi. Eroğlu, "O gece yaşananlar elbette hata. Toplumu temsil eden bir siyasetçinin yapmaması gereken bir davranıştı. Bu durumdan ben de çok üzgünüm. Ancak sahneden benim alkollü olduğumu da görerek beni tahrik ettiler. Ben de aldığım alkolün etkisiyle yanlış davranışlarda bulundum. Kamuoyundan özür dilerim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler