Sandık görevlisi ölü bulundu

Bitlis'de DSP milletvekili adayının öldürülmesinin etkileri sürerken bir şaşırtan bir ölüm haberi de Niğde'den geldi. Niğde'de sandık görevlisi baraj gölünde ölü bulundu. Niğde'nin Gümüşler Beldesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sandık görevlisi ol

Sandık görevlisi ölü bulundu

Bitlis'de DSP milletvekili adayının öldürülmesinin etkileri sürerken bir şaşırtan bir ölüm haberi de Niğde'den geldi. Niğde'de sandık görevlisi baraj gölünde ölü bulundu.

Niğde'nin Gümüşler Beldesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda sandık görevlisi olan Cengiz Beker (44) oy kullanma işlemleri başlamasına karşın görevli olduğu okula gelmedi. Beker'e telefonla da ulaşılamadı. Yapılan aramalarda Beker'in cesedi Gümüşler Baraj Göleti'nde bulundu.

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde de DSP ikinci sıra milletvekili adayı Bedri Aydın, ilçenin Kolludere Beldesi'nde tüfekle vurulmuş olarak bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset