Şamil Tayyar'ın üzerine yürüdüler

 TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter'da yazdığı '4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu, CHP'li vekiller tam kadro Meclis'te' mesajı bugünkü oturumda da kısa süreli gerginliğe neden oldu. "NE İŞİN VAR BURADA"Şamil

Şamil Tayyar'ın üzerine yürüdüler

 

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter'da yazdığı '4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu, CHP'li vekiller tam kadro Meclis'te' mesajı bugünkü oturumda da kısa süreli gerginliğe neden oldu.

 

"NE İŞİN VAR BURADA"

Şamil Tayyar'ın, Deniz Baykal'ın oturduğu sıraya gelerek Baykal ile sohbet ettiğini gören CHP'li milletvekilleri, "Neden geldin, ne işin var burada, çık dışarıya" diyerek tepki gösterdi.

 

"MEYHANEDEN GELİYORUZ"

Bugün Genel Kurul oturumunun başlamasına kısa süre kala Ak Parti milletvekili Şamil Tayyar, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın yanına giderek sohbet etmeye başladı. Bu sırada CHP sıralarından sesler yükseldi. CHP'li milletvekilleri, "Neden geldin buraya. Ne işin var burada. Çık dışarıya" diye tepki gösterirken, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Şamil Tayyar'ın bulunduğu yere doğru ilerleyerek, "Meyhaneden geliyoruz" diye bağırmaya başladı. Bu sırada Tayyar gülümsemekle yetinerek oturduğu sıraya döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset