Şamil Tayyar'dan müthiş iddia

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir tv programında kan donduracak bir iddiada bulundu.Terör saldırılarının son dönemlerde artması Şamil Tayyar 'ın da gündemindeydi. PKK 'nın son dönemde Irak, İran ve Suriye 'den istihbarat aldığını

Şamil Tayyar'dan müthiş iddia

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir tv programında kan donduracak bir iddiada bulundu.

Terör saldırılarının son dönemlerde artması Şamil Tayyar 'ın da gündemindeydi. PKK 'nın son dönemde Irak, İran ve Suriye 'den istihbarat aldığını kaydeden Tayyar, Teröristler son dönemde Iraktan değil, İrandan giriş yaptığını da sözlerine ekledi.
 
Terör örgütünün üst kademesinin tasfiyesi için hazırlanan plan meclise getirtilmesi gerektiğini söyleyen Tayyar, PKK 'nın ekonomik faaliyetlerinin de durdurulması gerektiğini kaydetti.
 
Bazı Karakol komutanlarının terfi uğruna PKK 'yla anlaştığını kaydeden Tayyar “Bazı Karakol komutanları terfilerini düşünerek, PKK 'yla anlaşabiliyor. Diyorlar ki 'Siz buraya dokunmayın, sizde rahat geçiş yapın” diyorlar.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler