Şalpazarı seçim sonuçları / Şalpazarı Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart 2019 yerel seçimleri Şalpazarı seçim sonucu ne oldu, Şalpazarı’nın yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Şalpazarı seçim sonuçları / Şalpazarı Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirliyor. Bu noktada Şalpazarı seçim sonuçları da netleşti

Şalpazarı seçim sonucu ne oldu ve Şalpazarı belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtları belli oldu.Resmi olmayan sonuçlara göre Şalpazarı'nda yüzde 58'lik oran ile mevcut başkan MHP'li Refik Kurukız yeniden başkan seçildi.

Onu Bağımsız aday Fatih Yılmaz yüzde 20 ile takip etti.



Şalpazarı’nda kimler adaydı?

Ahmet Kıran – SP
Fatih Kandil – Bağımsız
Fatih Yılmaz – Bağımsız
Mehmet Öngöz – İYİ Parti
Mete Alpkan Karahasanoğlu – DP
Refik Kurukız - MHP
Şerafettin Olgun - BTP

Refik Kurukız kimdir?

Refik Kurukız kimdir?

25 Şubat 1962 de Şalpazarı’nda doğdu. İlkokulu Kasımağzı’nda ortaokulu Şalpazarı’nda liseyi Beşikdüzü Ticaret lisesinde okurken ikinci sınıftan ayrılmak zorunda kaldı.  198’den beri Şalpazarı, Beşikdüzü bir dönemde İstanbul ve Kocaeli olmak üzere esnaflık yaptı. Halen kendi adına bir iş yeri 25 çalışanı olan Kurukız Ticaret Limited Şirketinin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır. Çeşitli dernek vesivil toplumörgütlerinde yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisinde İlçe yöneticiliği, İlçe başkanlığı, İl delegeliği, Genel merkez delegeliği, İl yönetim kurulu üyeliği ve İl başkan yardımcılığı yaptı.   Evli ve altı çocuk babası ve bir torun sahibi olan Refik KURUKIZ 30 Mart 2014 pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Şalpazarı Belediye Başkanı seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler