Salih Cora vekil adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon eski İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Salih Cora dün AK Parti Trabzon İl Binasında yaptığı basın açıklamasında “GEÇ DEĞİL GENÇ OLSUN” sloganı ile adaylığını açıkladı. Trabzon İl Binasında adaylığını açıklayan Cora basın açıklamasında şu gör

Salih Cora vekil adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon eski İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Salih Cora dün AK Parti Trabzon İl Binasında yaptığı basın açıklamasında “GEÇ DEĞİL GENÇ OLSUN” sloganı ile adaylığını açıkladı.

Trabzon İl Binasında adaylığını açıklayan Cora basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ak parti teşkilatlarının değişik birimlerinde çok genç yaştan itibaren görev alarak halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Gençliğin sorunlarını çözmeyi varlık sebebi sayan, gençliğe büyük güven aşılayan, çizdiği vizyonla ufkumuzu açan, ümitlerimizi genişleten sayın başbakanımızın gençlikle ilgili söylemleri bizleri fevkalade cesaretlendirmiştir. Bizler bu ülkenin bu şehrin genç evlatları olarak yarınlara dair planlarımız var. Ülkemizi ayağa kaldıracak bir sevdamız var. Şartlar ne olursa olsun bu ideallerimizden vazgeçmeyeceğiz. İdeallerimiz bu şehir için, bu ülke için, bu insanlık içindir. Kavganın yerine kardeşliği gerginliklerin yerine heyecanımızı ortaya koyacağız. Gençliğin istismar edildiği, oy deposu olarak görüldüğü ve siyasi partilerin bekleme odalarına alındığı bir anlayışın karşısındayız. Başbakanımızın da söylediği gibi gençler artık yedek kulübesinde değil ilk onbir de olmalıdır. Gençlik üzerinden oy avcılığı yapılmadan ideolojik kavgaların malzemesi olmadan geleceğin belirleyicisi olarak değerlendirilmelidir. Ak parti gençleri siyasetin bir nesnesi değil siyasette ve toplumsal yaşamın her katmanında öznesi olarak görmektedir.

İLERİ DEMOKRASİ YOLCULUĞUNDA BEN DE VARIM DİYORUM

Bu yola çıkarken; Kökü ezelde ve dalı ebedde bir davanın irfanına idrakine sahip bir genç olarak bende varım diyorum. Türkiye’nin ileri demokrasi yolculuğunda üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğünün hâkim olması için yapılan mücadelede bende varım diyorum. Bilgi ile siyaset, teknoloji ile siyaset, kültür ile siyaset arasında bir köprü vazifesi olacağız. Nizam-ül mülkün nasihatlerini siyasi ilişkilerimize, Şeyh Edibali nin öğütlerini kalbimize, İbn-i Haldun un kurumlarını yöntemlerimize, Mehmet Akif i yaşantımıza Necip Fazıl’ın düşüncelerini hareketimize katacağız.Bu manada düşünen okuyan okuduğunu uygulayan ve uyguladığını takip ederek neticelendiren bir anlayışla siyaset yapacağız. Halkın beklentilerini istikametimize şiar edineceğiz. Bu vesile ile gelinen süreçte sizlerin aracılığı ile Ak parti Trabzon milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.

Ayrıca Salih Cora’nın avukat olduğu evli ve 2 çocuk babası olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler