Salih Cora karanfil dağıttı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, Şalpazarı ilçesinin Acısu şenliklerine katılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.  Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cora, vatandaşlardan aldığı destekle de Acısu’dan mutlu ayrıldı. Şenliklere yoğun

Salih Cora karanfil dağıttı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, Şalpazarı ilçesinin Acısu şenliklerine katılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.

 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cora, vatandaşlardan aldığı destekle de Acısu’dan mutlu ayrıldı. Şenliklere yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek ilgilenen Cora, “Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından birisiyim. Sayın başbakanımızın teveccühü sizlerin desteği ile sizleri mecliste en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. Özellikle gençlerden destek beklediğini kaydeden Cora, “Gençlerin güçlü sesi, güçlü nefesi olmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var.

 

Sizlerin vereceği destekle sizlerin sesini Ankara’da en iyi şekilde duyuracağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Telefonlarım 24 saat açık, her türlü sıkıntınızda sizlerin yanında olacağıma emin olabilirsiniz” diye konuştu.

 

Cora, kadınlara da karanfil dağıtarak, anneler gününü kutladı. Cora’nın ince davranışından ötürü kendisine teşekkür eden Acısulu kadınlar, Cora’ya çıktığı yolda hayır dualar temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler