Salih Cora: Hepinize inanıyorum

Seçim bürosunun açılışına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Milletvekili Adayı Salih Cora ile partililer katıldı. Genel seçimlerin merkezi hükümetin AK Parti tarafından buluşturulmasının Trabzon’a daha büyük yerel destek sağlayacağını

Salih Cora: Hepinize inanıyorum

Seçim bürosunun açılışına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Milletvekili Adayı Salih Cora ile partililer katıldı. Genel seçimlerin merkezi hükümetin AK Parti tarafından buluşturulmasının Trabzon’a daha büyük yerel destek sağlayacağını belirten Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu seçimler çok büyük bir önem içeriyor. Değirmendere’mizin DSİ’yle ıslahını geliştirerek belli bir ölçüye kadar yaptık.

17 Mayıs 2011’de Atasu Barajı’na çıktım ve Trabzon’un suyunu buradan vermeye başladım. 21 Mart 2009’da mahalli seçim olmadan önce gazetedeki yazıdan okuyorum, ‘Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi ve İl Başkanı Necip Yıldız, düzenledikleri basın toplantısında Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesini ele aldı. Biz bunlardan 61 proje istemiyoruz, Galyan Barajı’nı bitirsinler başka bir şey istemiyoruz. Bunu yapmaları halinde biz 61 projeyi yapmış kabul edeceğiz. 20 yılda Galyan Barajı’nı yapmayan hükümet nasıl olurda 5 yılda Galyan Barajı’nı bitirecek.’ 24. ayımız dün doldu, Galyan Barajı’nı bitirdik. Çevre Bakanlığı’nın verdiği ödemelerle 2 yıl içinde bitirdik hizmete sunduk” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salah Cora ise Değirmendere Mahallesinde büyüdüğünü ifade ederek, “Çocukluğunun büyük bir kısmı bu mahallede geçmiş bir kardeşiniz olarak bugün milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Her dönem sizin yanınızda olduk. Önümüzdeki 12 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye yakışan bir sonuçla çıkarak, yapmış olduğumuz hizmetleri tüm vatandaşlarımıza sokak sokak cadde caadde ev ev anlatarak alnımızın akıyla seçim süreci yaşayacağız. Ben size inanıyorum ki siz Salih kardeşinizi 6. sıradan da meclise gönderecekseniz” diye konuştu.

Mahalle sakinleri Salih Cora’yı davullar eşliğinde karşılarken, ‘Taze bir fidan olan Salih Cora’yı kesmeyeceğiz. Onu yeşertip büyüterek meclise göndereceğiz’ sloganları attılar.

Cora, gençlerin attığı bu slogan karşısında büyük mutluluk duyarken, genç bir aday olarak gençler için bomba projelerle geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset