Salih Akyüz: "Sözümüz söz, sorunların biz çözeceğiz"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz çalışmalarını sürdürüyor.

Salih Akyüz: "Sözümüz söz, sorunların biz çözeceğiz"

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar M.Salih Akyüz, eşi Selma Akyüz ile birlikte Çukurçayır'daki halk pazarında esnafla ve vatandaşla buluştu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve partililerin de katıldığı semt pazarı ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen Akyüz, esnafa daha modern, daha korunaklı pazar alanı oluşturacağının sözünü verdi.

Salih Akyüz:

ÜNİVERSİTE MEZUNLARI PAZARCILIK YAPIYOR

Üniversite mezunu bir çok gencin pazarcılık yaptığına dikkat çeken Başkan adayı Akyüz, "Gençler işsiz, artık üniversite mezunu olmak iş bulmak için yeterli değil. Yeteneğe ve eğitime göre adil bir istihdam alanı oluşturulamadı. Gençlerimiz yine de boş durmuyor, üretiyor, çalışıyor. Bu potansiyelimizi doğru şekilde kullanırsak, ilimiz kazanır, bölgemiz kazanır, ülkemiz kazanır" dedi.

Salih Akyüz:

ÇUKURÇAYIR'IN 3 KM'LİK YOLU YAPILAMADI

Başkan adayı Akyüz 'den itfaiye aracı, yol, eğitim merkezi ve çocukların oynayabileceği oyun alanı gibi hizmetleri talep eden Boztepe sakinleri, "Bu hizmetleri getireceğinize söz verirseniz, desteğimiz sizindir" dedi.

Trabzon'a gelen ödeneklerin ihtiyaca yönelik kullanılmadığına dikkat çeken Başkan adayı Akyüz, "Bu sorunların çoktan çözülmesi gerekirdi. Bu taleplerinizin tamamını karşılayacağız, ayrıca her mahalleye kreş açacağız, temalı çocuk oyun alanları kuracağız" dedi. 

Salih Akyüz:

Çukurçayır bölgesinin hızlı bir şekilde geliştiğini, nüfusunun da arttığını ancak plansız yapılaşma neticesinde ortaya çıkan sorunların çözülemediğini belirten Akyüz, "Trabzon merkezine 3 km yakınlıktaki Çukurçayır'a 45 dakikada gidiliyor. Yol sorununun acilen çözülmesi gerekir, bu konuda çözümlerimiz var" dedi.

Daha önce Boztepe Mahallesi'nde oturan Akyüz çifti komşularını ve mahalle esnafını da ziyaret ederek hasret giderdi.

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset