Salih Akyüz: "Siyah-beyaz olduk, her mahallemizi renklendireceğiz"

Salih Akyüz çalışmalarını sürdürüyor.

Salih Akyüz: "Siyah-beyaz olduk, her mahallemizi renklendireceğiz"

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz, seçim çalışmalarını bugün Esentepe Mahallesi'nde sürdürdü.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz, beraberindeki ilçe ve partililerle Esentepe Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam etti. Sabahın erken saatlerinde sokağa inen Başkan adayı Akyüz, Esentepe Mahallesi'nde mahalle esnafına projelerini anlattı. 

Salih Akyüz:

ESKİDEN BU MAHALLENİN NEŞESİ VARDI

Mahalle esnafı ile hasbıhal eden, sorunlarını dinleyen Başkan adayı Akyüz, 3 yıl boyunca Esentepe Mahallesi'nde oturduğunu o zaman komşuluk ilişkilerinin, dostluk ilişkilerinin çok daha iyi olduğunu söyledi. Her mahallenin sorunlarını ayrı ayrı ele alacaklarını ifade eden Başkan adayı Akyüz, "Eskiden bu mahallenin neşesi vardı, coşkusu vardı.  Şimdi mahallenin neşesi kalmamış. Biz Esentepe'nin eski neşesini yerine getireceğiz. Caddeleri pırıl pırıl yapacağız. Çocuklar için oyun parkları ve kreş açacağız. Siyah-beyaz bir hal aldık. Ortahisar'ın her mahallesini renklendireceğiz" dedi. 

Salih Akyüz:

TARAFTARIN TRABZONSPOR İSYANI!

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Trabzonspor-Başakşehir maçındaki hakem kararlarına sokakta da tepki yükselirken, taraftar Türkiye Futbol Federasyonu'na isyan etti.

Bu isyanın haklı bir isyan olduğunu söyleyen Başkan adayı Akyüz, şehri AK Parti'nin yönettiğini ifade ederek, "Bu şehri yönetenlerin isyan etmeye hakkı yoktur. Hep birlikte isyan değil, Trabzonspor’un hakkını korumak adına ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte bunu yapmalıyız. Bu kulübün, bu oyuncularımızın bu şehrin hakkını kimseye  yedirtmeyeceğiz" diyerek mevcut iktidara sert bir şekilde tepki gösterdi.

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

Salih Akyüz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset