Sakık'ın oğlu barda olay çıkardı

Bir grup arkadaşı ile Çankaya'daki lüks barlardan birine giden Cenk Sakık, saat 03.00 sıralarında adı açıklanmayan bir milletvekilinin kızına laf atınca arbede çıktı. Samir S. adlı kişi tarafından dövülen ve burnu kırılan Cenk Sakık hastaneye kaldırıldı.B

Sakık'ın oğlu barda olay çıkardı

Bir grup arkadaşı ile Çankaya'daki lüks barlardan birine giden Cenk Sakık, saat 03.00 sıralarında adı açıklanmayan bir milletvekilinin kızına laf atınca arbede çıktı. Samir S. adlı kişi tarafından dövülen ve burnu kırılan Cenk Sakık hastaneye kaldırıldı.

Bir ay sonra aynı bara Cenk Sakık'ın kardeşi Serhat Sakık gitti ve saat 04.00 sıralarında arbede çıktı. Kavgada kafasına şişeyle vurulan Sakık'ın arkadaşı Ali Mert Akar, ambulansla Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki olayda da taraflar birbirinden şikayetçi olmadı. Polis, olaya karışan Abdülkerim Ece, Korkut Zengin, Cenk Sakık, Ozan Bingöl, Serhat Sakık ve Samir S'nin ifadesine başvurdu.

Sırrı Sakık, kavganın çocuklar arasında geçtiğini ve bilgisi olmadığını söyledi. Sakık, "Neden gündeme geliyor. Çocuklar arasında çıkmış kavga. Benim haberim yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset