Sait Gürsoy: “Ben Arsin’im Arsin ben!”

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Gürsoy açıklamalarda bulundu.

Sait Gürsoy: “Ben Arsin’im Arsin ben!”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili, AK Parti Grup Başkanvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Sait Gürsoy doğup büyüdüğü Arsin’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Arsin İlçe Başkanlığında başvurusunu yoğun bir katılımla gerçekleştiren Gürsoy, önemli açıklamalarda bulundu. Gürsoy, “AK Partimizin kuruluşundan bugüne birçok kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak karşınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. İlçe Yöneticiliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekilliğine kadar birçok görevi ‘Halka hizmet hakka hizmet’ düsturuyla icra ettim. Şükürler olsun ki sizleri layıkıyla temsil edip bugün bu noktaya gelebildim” dedi. 

Sait Gürsoy: “Ben Arsin’im Arsin ben!”

TECRÜBE, BİLGİ VE BİRİKİMLE HİZMETE DEVAM 

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Trabzon’da girmiş olduğu yerel ve genel bütün seçimlerinde aktif olarak görev aldığını belirten Gürsoy, “İlçe Başkanlığımızın Kurucular Kurulu Üyesi olduğum gibi İl Başkanlığımızda farklı birimlerde İl Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getirdim. 
Şu anda ise Arsin’i, Trabzon Büyükşehir Belediyemizde Meclis Üyeliğimin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığıyla temsil ediyor ve hizmete devam ediyoruz. Arsin ve Trabzon’da olan tecrübelerimin yanı sıra bürokrasideki bilgi ve birikimimi de ilçemiz adına en iyi şekilde kullanacağım” diye konuştu. 

ARSİN’İN SUYUNDA, HAVASINDA VE TOPRAĞINDA VARIM!

Arsin’de doğup, büyüyüp ve yaşadığının altını çizen Gürsoy, “Arsin benim için şu kadar nüfusu olan şu özelliklere sahip denilecek bir ilçe değil, ben burada doğduğum gibi çocuklarım burada doğdu.

Ben burada büyüdüğüm gibi çocuklarım burada büyüdü. Ben burada işimi kurup aşımı kazandığım gibi ailece bu güzel ilçemizde şükürler olsun ki var olduk. Çocukluğum ve gençliğimin en güzel hatıralarında başrolde Arsin vardı ve hayallerimde de her daim Arsin var oldu. Her bir mahallesinde ve her bir sokağında izlerimin olduğu Arsin’i daha da ileriye taşımak adına bu yola çıktım. Arsin’in sevincinde de vardım hüznünde de vardım. Velhasıl, Arsin’in havasında da suyunda da toprağında da var olmanın gururuyla şu anda karşınızdayım” dedi. 

Sait Gürsoy: “Ben Arsin’im Arsin ben!”

AK BELEDİYECİLİKTEKİ ÇITAMIZI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Arsin’deki gelişimi ve değişimi devam ettireceğini ifade eden Gürsoy, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle, AK Parti’den aday gösterildiğimde kıymetli hemşerilerimin teveccühüyle başkanlığa seçilip, Arsin’deki değişimi ve gelişimi devam ettireceğiz. Arsin için dün ne kadar güzelse yarınların daha da güzel olması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız.  Sevgimiz ve birlikteliğimizle Arsin’i daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Gayemiz, AK belediyecilikte yükselen çıtamızı daha da yükseltmektir.
Bu gayemize ulaşma noktasında geçmişi iyi analiz edip geleceğimizi birlikte planlayacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim şahsıma ve ilçemize hayırlı olanı nasip etsin” şeklinde konuştu. 

Sait Gürsoy: “Ben Arsin’im Arsin ben!”

SAİT GÜRSOY KİMDİR? 

1970 yılında Arsin’de doğan Sait Gürsoy, İlkokul-Ortaokul ve Lise eğitimini Arsin’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Gürsoy sonrasında Atatürk Üniversitesi Muhasebe Denetimi bölümünde yüksek lisans yaptı. Arsin’de iş hayatını devam ettiren Gürsoy, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren birçok kademesinde önemli görevlerde bulundu. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılığı görevlerinin yanı sıra İl Seçim Koordinasyon Merkezinde aktif olarak görev alıp yerel ve genel seçim çalışmalarında bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildikten sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı da yapan Gürsoy bu görevlerine devam etmektedir. Gürsoy, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler