Şahin'den CHP'ye esprili söz!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti'nin Türkiye'de yüzde 75-80 oranında tasvip gören bir parti olduğunu söyledi.Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla deniz yoluyla geldiği Yalova'da, partisinin Çınarcık İlçe Kongresi'ne katıldı. Hüdaverdi Ayd

Şahin'den CHP'ye esprili söz!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti'nin Türkiye'de yüzde 75-80 oranında tasvip gören bir parti olduğunu söyledi.

Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla deniz yoluyla geldiği Yalova'da, partisinin Çınarcık İlçe Kongresi'ne katıldı. Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Bakan Şahin, başarılarını kıskananlar olduğunu söyledi.

"ALLAH BİZİ MUHTAÇ ETMESİN"
CHP tarafından yapılacak olağanüstü kongrelere değinen Şahin, ''Olağan gidiyoruz. Kongrelerde olağanız. Olağanüstüye henüz geçmedik. Allah da bizi muhtaç etmesin. Fakat biz memleket için çalışırken olağan değil olağanüstü çalışıyoruz.

Ya peki birileri parti içi çalışmalarında olağan takvimler yetmiyor. Olağanüstü kurultaylar, tüzük kurultayı, muhasebe kurultayı, genel başkan kurultayı, o kurultay bu kurultay. Bir olağanüstülük var gidiyor ama nerede? Kendi içlerinde.

Millete karşı akıl üretmekte, hizmet üretmekte, proje üretmekte bayağı olağan gidiyorlar. Fark burada işte'' ifadelerini kullandı.

Şahin, kongre öncesi Çınarcık'ta kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset