Şahin AK Parti Trabzon'a aday

Trabzon Ak Parti eski İl Başkanı Yardımcısı Muammer Şahin, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.Mevcut İl Başkanı Adnan Günnar yönetiminde görev alan ve başkan yardımcılığını yaparken görevinden istifa eden Muammer Şahin, bugün İl Başka

Şahin AK Parti Trabzon'a aday

Trabzon Ak Parti eski İl Başkanı Yardımcısı Muammer Şahin, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Mevcut İl Başkanı Adnan Günnar yönetiminde görev alan ve başkan yardımcılığını yaparken görevinden istifa eden Muammer Şahin, bugün İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

Şahin, yaptığı konuşmada "Her kademesinde yer almış biri olarak Ak Parti İl Başkanlığı'na adaylığımı açıklamak için buradayım. Hedefimiz çıtamız daha ileriye taşımaktır.

Amacımız bölen değil, birleştiren bir yapı içerisinde partimize daha faydalı olabilmektir. Kimseye karşı aday değilim ve kimsenin adamı değilim. Sadece ve sadece milletimizin partisi olan Ak Parti'nin adayı ve neferiyim. Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir anlayışımız olacaktır.

Trabzon'un problemlerini kısa sürede nasıl çözüme kavuşturacağımızı göstermek için örnek alan değil örnek alınan bir Trabzon için Trabzon insanımızı saat farkı gözetmeksizin gece gündüz çalışacağız.

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız. Trabzon'umuzda ki parti oy oranını daha yukarılara çıkarmak ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm ilçelerin belediye başkanlığını kazanmak ve halkımızı Ak Parti belediyeciliği anlayışında buluşturmak olacaktır. Teşkilatlılarımızla birlik ve beraberlik içinde olup halkımız için çalışacağız. 

Kendimize ekibimize ve sandıkta her zaman bizi başarıyla çıkaran halkımıza güvencemiz tamdır. Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakarlık ister.

Biz bu fedakarlığı vermeye hazırız. Ben ve ekibim bütün mesaimizi Ak Parti il Başkanlığında vereceğiz" dedi. 

Genel Merkez'in adaylığı ile ilgili ne düşündüğünün sorulması üzerine Şahin, "Biz adaylığımızı açıklamadan önce Genel Merkez başka olmak üzere milletvekilleri, bakanımız ve ilçe başkanları ve camiamızın önde gelen isimlerle istişare ettik. Herkesin bilgisi vardır" diye konuştu. 

Adnan Günnar'ın Genel Merkez tarafından aday gösterileceği iddialarının sorulmasına ise Şahin, "Adnan beyin bu şekilde çıkıp 'Genel Merkez bizi aday gösterdi' diye bir açıklaması olmadı. Şuanda biz Ak Parti İl Başkan adayıyız. Genel Merkez'in önümüzdeki günlerde bir temayülü olacaktır ve biz bu temayülden en güçlü aday olarak çıkacağımıza inanıyorum. Ben partimi kısır ve yakışıksız sözlerle tartışmam" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset