Sağlıkta çileleri Bay Kemal çektirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Hopa ilçesinde partisince düzenlenen mitingde halka seslendi.Başbakan Erdoğan konuşmasında sağlık ve ulaşımda yaptıkları yatırımları anlattıktan sonra anamuhalefet partisi CHP ve lideri kemal Kılıçdaroğlu ile BDP'y

Sağlıkta çileleri Bay Kemal çektirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Hopa ilçesinde partisince düzenlenen mitingde halka seslendi.

Başbakan Erdoğan konuşmasında sağlık ve ulaşımda yaptıkları yatırımları anlattıktan sonra anamuhalefet partisi CHP ve lideri kemal Kılıçdaroğlu ile BDP'ye eleştiriler getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın Hopa mitinginden satır başları şu şekilde: "1990'lı yıllarda SSK'nın Genel Müdürü Bay Kemal'di. Ben 1994'e kadar SSK'lıydım. Bay Kemal bize çok çile çektirdi. Şimdi gelmiş benim Hopa'lı kardeşimden oy istiyor. Biz buna oy verir miyiz? Sağlıkta yaşadığımız çileleri bize Bay Kemal çektirdi...

Doktorlar bana neler diyor biliyor musunuz? 'Başbakan'ım saçımın derisi yanıyordu' diyor doktorlar. Eskiden hastanelerin hali ortada ama şimdi görüyüroz ne kadar rahat ameliyathanelerde masalar kumanda ile olduğu yerde dönüyor. yan yatıyor, başı kalkıyor. Bakın nerelerden nerelere geldik Bay bunu Ak Parti yaptı Bay Kemal...

Biz sağlıkta bu adımları atarken her zaman şunu düşündük. Bizim için para pul önemli olmadı. Ama bu CHP biz hastaneleri birleştirirken bile karşımızda durdu...

 Çay'da çiftçimize enflasyonun çok üzerinde zam verdik. Çaykur'u özelleştirir dediler. Biz bilakis Çaykur'a yatırım yaptık.

13.600 km bölünmüş yol yaptık. Daha da yapacağız.

Siz bunların kurusıkı atmasına bakmayın, bunların sırtında yumurta küfesi yok. Bunların dünyada itibarı yok. Ne CHP'sinin ne de MHP'sinin itibarı yok. Borç aramak için kapı kapı dolaştılar. Biz geldiğimizde milli gelirin yüzde 62'si borçtu. Enflasyon yüzde 30'tu şimdi yüzde 4. Kimin cebinde kalıyor bu para? Benim milletimin cebinde.

Biz gelmeden önce 30 milyar dolar IMF'den borç aldılar. Biz geldik borç ödedik şimdi ne kadar kaldı bu borç, 5 milyar dolar.

Bu ülkeyi 1 milyona tuvalete gider hale getirdi bunlar. Bizim paramızı rezil ettiler. Biz geldik 6 sıfırı attık paramızın haysiyetini kurtardık.

Kılıçdaroğlu benim ardımdan Hakkari'ye gidiyor. BDP ile anlaşıyor. BDP'lilerin ellerine CHP bayrakları veriyor. Bir tek Türk bayrağı yok.

BDP'den güç istiyor Kılıçdaroğlu. Güç çetelerden değil milletten istenir. Gidiyor özerklik diyor başka bir yere gidiyor ben onu demek istemedim diyor. Yürüyen yalan mı dersiniz, ne dersiniz? Kılıçdaroğlu siyasetçi falan değil. Sadece CHP'nin içindeki yerini korumaya çalışıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset