Sağıroğlu'ndan tam destek

Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Belediye Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu'nun komşu belde belediyelerinin Trabzon Belediyesine bağlanma planına sonuna kadar destek olacaklarını söyledi. DP Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağ

Sağıroğlu'ndan tam destek

Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Belediye Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu'nun komşu belde belediyelerinin Trabzon Belediyesine bağlanma planına sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.

DP Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ak Partili Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun Trabzon Belediyesine komşu belde belediyelerinin katma planına sonun kadar destek olacaklarını kaydetti.

Gümrükçüoğlu'nun son derece başarılı bir bürokrat olduğunu ve yaptığı bu çalışmaların Trabzon'un Büyükşehir olması yönünde ön çalışmalar olduğunu vurgulayan Sağıroğlu, “Çukurçayır, Pelitli, Akyazı, Akoluk, Esiroğlu, Söğütlü merkeze bağlanmasının son derece isabetli bir karar olduğunu ve herkesin bu fikre destek olması gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler