Safiye Seymenoğlu sokaklarda...

AK Parti Trabzon Milletvekili 4. sıra Adayı Safiye Seymenoğlu, 1. Nolu Erdoğdu Mahalesinde esnafları ziyaret ederek seçim öncesi esnafın ve halkın desteğini istedi.  Esnafları tek tek ziyaret eden Seymenoğlu, esnafların sıkıntısını ve dertlerini dinledi.

Safiye Seymenoğlu sokaklarda...

AK Parti Trabzon Milletvekili 4. sıra Adayı Safiye Seymenoğlu, 1. Nolu Erdoğdu Mahalesinde esnafları ziyaret ederek seçim öncesi esnafın ve halkın desteğini istedi.  Esnafları tek tek ziyaret eden Seymenoğlu, esnafların sıkıntısını ve dertlerini dinledi. Seymenoğlu, yeni dönemde de iktidarı sürdürmek istediklerini ifade ederek bugüne kadar verilen hizmetlerin arttırarak sürdüreceklerini söyledi. Seymenoğlu; “Mahallerimizi gezdiğimiz zaman sizlere rastlamamış olabiliriz, ama hep sizinle bir arada olmaya çalıştım. Sadece seçim zamanı boy göstermiyoruz” dedi. İktidarları döneminde olumlu işler yaptıklarının altını çizen Seymenoğlu, “8,5 yılda o kadar güzel işler yapıldı ki bunları herkes gördü. Biz en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.  Erdoğdu’da esnaf ve pazarda halkla bir araya gelen Seymenoğlu Bahçecik Mahallesine de giderek esnaf ve evleri ziyaret etti. Seymenoğlu’na yönetim kurulundan Ayfer Cihan ile Engin Çakır eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset