Sabri Sadıklar sorun dinliyor

12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sabri Sadıklar, Trabzon Sanayi Esnafı’nı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Sadıklar burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin AKP iktidarıyla büyük bir yoksul

Sabri Sadıklar sorun dinliyor

12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sabri Sadıklar, Trabzon Sanayi Esnafı’nı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Sadıklar burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin AKP iktidarıyla büyük bir yoksulluğa sürüklendiğini belirterek  “12 Haziran genel seçimleri Türkiye’nin kaderinin değişeceği gündür. O gün MHP’nin iktidarıyla insanlarımızın yıllardır gülmeyen yüzü yeniden gülecek ve refaha ereceklerdir. MHP iktidarıyla özellikle işyerlerinde iş yapamayan esnafın sıkıntısı giderilecek ve esnafımız rahata erecektir. Bizler seçildiğimiz taktirde kendimize çalışan değil l milletimize ve Trabzon’umuza çalışan olacağız.Bu nedenden dolayı 12 Haziran genel seçimleri Trabzon esnafının dönüm noktası olacaktır.Esnafımızın gülmesi için bizlerde çalışacağız” dedi.

 

BİR OLDU İKİ OLDU ÜÇÜNCÜ DE CEVABINI VERİN

Sadıklar, AKP’nin iki dönem iktidara geldiğini ancak verdiği vaatlerin arkasında durmadığını söyleyerek, “AKP iktidarını birinci defa getirdiniz gördünüz ikinci kez getirdiniz yine gördünüz ama üçüncü kez seçmeyin artık. Sizler de gerçekleri gördünüz ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Vatandaş olarak sizin bu seçimdeki rolünüz çok çok önemli” dedi.

 

Sporu siyaset alet etmeyin 

 

Öte yandan Sadıklar, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Pazartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık makamında yapacağı görüşmeye gitmemesi gerektiğini söyleyerek “Eskişehirspor maçı öncesi sayın Başbakanın Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ve kaptan Alex’i bizzat makamında kabul etmesi ve onun yanı sıra bizzat bakanı ile kendilerine sarı lacivert kalem göndermesi Trabzonspor camiasını üzmüştür. Ve üstüne üstelik Eskişehir maçı öncesi bu hareketi yapması da hakemler üzerinde büyük bir etki oluşturmuştur. Dün oynan maçta da burunu kırılan kaleci Tolganın sakatlığı ile geçen dakikalarda hakem tarafından 4 dakika uzatılması  Trabzon’a hasmıdır acaba? Ama bu Fenerbahçe maçında olsaydı 4 değil de gol atana kadar mı uzatılırdı onu öğrenmek lazım. Şimdide bu  maçtan sonra sayın başkanı Ankara’ya davet eden başbakan hatasını düzeltmek istemektedir. Ben sayın başkanın yerinde olsam Ankara’ya gitmezdim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset