Şaban Dişli'ye suç duyurusu

Dibek, Ankara Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmek üzere suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sundu. Dibek, adliyeden ayrılırken yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, Dişli hakkında, Siliv

Şaban Dişli'ye suç duyurusu

Dibek, Ankara Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmek üzere suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

Dibek, adliyeden ayrılırken yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, Dişli hakkında, Silivri'deki bir arazinin imar değişikliğiyle ilgili bir belgeyi kamuoyuna açıklamasına karşın bugüne kadar bu konuya ilişkin resen bir soruşturmanın yapılmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun dün de konuyla ilgili başka bir belgeyi kamuoyuna açıkladığını ifade eden Dibek, Dişli ve Öndeş hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 250/1. maddesinde düzenlenen ''irtikap'' suçlamasıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

Dibek, ''Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gerek Silivri Belediyesi'nin bu olayda ne kadar yolsuzluklar içerisinde olduğunu görüyoruz. Sayın Başbakan'ın ve AKP yetkililerinin, yaşadığımız bu ekonomik krizde, Türkiye'nin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde, bu ekonomik krizin de aslında Türkiye için bir fırsat olacağına dair beyanları var. Aslında biz burada şunu görüyoruz. Bu fırsatı biz, AKP'lilerin kendileri için kendilerine yarar bir şekilde kullandıklarını da bu olaylarla görüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler