Şaban Bülbül destek istedi

Şaban Bülbül, “Halkımız ile duygusal ve samimi bir bağ kurarak yeni bir anlayış ve farklı bir bakış açısıyla yola çıktık” dedi.

Şaban Bülbül destek istedi

Yeni bir anlayış ve farklı bir bakış açısı ile AK Parti’den Arsin Belediye Başkanı aday adayı olan Şaban Bülbül, bu kutsal yolculuk için destek istedi.

Bülbül parolasını “Halkımız ile duygusal ve samimi bir gönül bağı kurarak yeni bir anlayış ve farklı bir bakış açısı” olarak belirledi

AK Parti’den Arsin Belediye başkan aday adaylığını koyan Makina Mühendisi Şaban Bülbül, ilçeye hizmet etmek amacı ile çıktığı yolculuğun çok kutsal ve değerli, olduğunu söyledi.

Aday adaylığını açıklamasından bugüne kadar geçen sürede büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılaştığını ifade eden Bülbül, yapılacak olan temayül yoklaması öncesi önemli mesajlar gönderdi.

Bülbül, şöyle konuştu: “2030 vizyonumuza uygun olarak Arsin’imize yakışır büyüklükteki tüm mega projelerin hazırlanmasında hep mutfağında yer alan birisi olarak ilçemize kazandırılması için mücadele ettim. İlçemizin misyonu ve vizyonunu daha yukarılara tırmandırmak için, Sayın Genel Başkan’ımız, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi durumunda ve Allah’ın izni ile değerli teşkilat mensuplarımız ve tüm Arsinlilerle birlikte çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Halkımız ile duygusal ve samimi bir gönül bağı kurarak yeni bir anlayış ve farklı bir bakış açısı ile çıktığımız bu yolda teşkilatımız, partililerimiz ve herkesin desteğini bekliyoruz. Gerek iş hayatımdaki gerekse de STK’lardaki tecrübelerim ve Arsin’imize hizmet etme aşkıyla soyunduğum bu görev için kısa sürede gördüğüm destek beni daha da şevklendirmiştir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler