Saadet Partisi’nin Arsin adayı belli oldu

Yerel Seçimler öncesinde Saadet Partisi’nin Arsin Adayı belli oldu.

Saadet Partisi’nin Arsin adayı belli oldu

Haber61 - Haber Servisi - 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler önceisnde partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor.

Saadet Partisi Trabzon'un Arsin ilçe Belediye Başkan Adayını belirledi. 

Saadet Partisi Arsin ilçe teşkilatı tarafından yapılan aday tanıtım toplantısında, Arsin Belediye Başkanlığı için Ramis Sunguroğlu’nun adaylığı resmen açıklandı. 

Arsin Ulu Camii önünde yapılan basın açıklamasıyla adaylığını açıklayan Sunguroğlu, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Belediye idaresi ve hizmetlerinin yetersiz olduğu, insanların birbirine taraf yapıldığı, köylü ve şehirli ayırımının olduğu, birlik ve beraberliğin ortadan kalktığı, sevgi ve saygının olmadığı, adaletsizlik ve adam kayırmanın ön planda olduğu bir Arsin resmi ile karşı karşıyayız. Bu tespitlerim ışığında; Sivil toplum kuruluşları.  Sağduyulu vatandaşlarımız. Adil, eşit ve demokratik bir yönetim özlemi içerisinde olan halkımızın taleplerine daha fazla duyarsız kalamazdım. Bu bağlamda; Hesaplaşmak yerine barışmak için. Adil ve tarafsız olmak için. Herkese ve her kesime eşit ve tarafsız hizmet etmek için, insanlar arasında saygı ve sevgiyi yeniden sağlamak için. Kavga etmek, cezalandırmak, çatışmak ve yıkmak için değil… Yapılan hizmetlere teşekkür edip, eksikleri tamamlamak, yanlışları doğrusu ile değiştirmek, kısacası Arsin’i yeniden inşa etmek için geliyoruz. Yeni bir ekip ve yeni bir yönetim anlayışı ile  31 mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Saadet Partisi Arsin İlçe Belediye Başkan Adayı olduğumu bütün ilçe halkıma ve kamuoyuna saygıyla duyururum. Seçmenlerimizin desteğini ve bütün halkımızın duasını bekliyorum. Cenab-ı Allah’tan partimize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” 

Saadet Partisi’nin Arsin adayı belli oldu

Saadet Partisi’nin Arsin adayı belli oldu

Saadet Partisi’nin Arsin adayı belli oldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler