Saadet Partisinde istifa şoku!

GİRESUN’un Çamoluk İlçesi Belediye Başkanı Özcan Çinici ve Yenice Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek’in de aralarında bulunduğu 30 kişi Saadet Partisi’nden (SP) istifa ettiklerini açıkladı.Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, geçenlerde yapıl

Saadet Partisinde istifa şoku!

GİRESUN’un Çamoluk İlçesi Belediye Başkanı Özcan Çinici ve Yenice Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek’in de aralarında bulunduğu 30 kişi Saadet Partisi’nden (SP) istifa ettiklerini açıkladı.

Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, geçenlerde yapılan kongrede genel başkanlığa Necmettin Erbakan’ın seçilmesinin ardından böyle bir karar aldıklarını söyledi. Çinici, eski genel başkan Numan Kurtulmuş’a haksızlık yapıldığını ifade ederek, “Bu haksızlığın kendimize de yapıldığını düşünerek meclis üyeleri arkadaşlarımızla böyle bir karar aldık. Şu an düşünme aşamasındayız ama büyük bir olasılıkla Numan Kurtulmuş’un yanında yer alacağız” dedi.

Özcan Çinici ile birlikte Çamoluk’un İl Genel Meclisi Üyesi Muammer Güleç, Çamoluk’a bağlı Yenice Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek ve her iki belediyenin SP’li meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 30 kişinin partiden istifa ettiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset