Saadet Ortahisar'dan Başkan Genç'e ziyaret

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı Murat Özcan ve Saadet Partisi Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) İl Başkanı Mustafa Enez, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Saadet Ortahisar'dan Başkan Genç'e ziyaret

Ziyaretle ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Murat Özcan ‘’Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunduk. Kendileri ilçe başkanı seçilmemizin ardından bizleri ziyaret etmişti. Bu vesile ile bizde hem ziyaret edelim, hem de 9 Mart 2018 Cuma günü düzenleyeceğimiz program hakkında bilgi verdik. Bilginiz üzere bugünlerde tüm yurtta Milli Görüş hareketinin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yedinci ölüm yıldönümü çeşitli etkinliklerle anılmakta. İlçe başkanlığı olarak bizde 9 Mart 2018 Cuma günü Saat 19:00’ da Alyans toplantı ve düğün salonunda Ekrem Şama hocamızın vereceği D8 İslam Birliği ve Erbakan konulu bir konferans tertip ediyoruz. Belediye Başkanımızı da bu konferansa davet etmek istedik. Gösterdikleri ilgiye ve nezakete teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim’’ dedi.

Saadet Ortahisar'dan Başkan Genç'e ziyaet

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Trabzon İl Başkanı Mustafa Enez’ de ‘’ bu ziyaret vesilesi ile ilçemizde bir süredir devam eden Avrasya Pazarı, Kadınlar pazarı esnaflarımızın sorunlarına gündeme getirdik. Avrasya pazarında 360 esnafımıza sunulan geçici çözümün biran önce kalıcı hale getirilmesini, diğer Pazar yerlerindeki sorunların kısa sürede çözülmesini temenni ediyoruz. Şu anda bu yerlerdeki uygulaması da bir çok esnafımızı olumsuz etkilemektedir. Bu Trapark uygulamasının kısa sürede kalıcı çözümlere dönüştürülmesini bekliyoruz. Özellikle 2017 yılında başlayarak devam eden gizli kriz var. 2018 yılının esnaf açısından daha zor geçeceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Dolaysıyla belediye yetkililerinin kendi insanının ve esnafının yanında durmasını temenni ediyoruz.’’ dedi.

Saadet Ortahisar'dan Başkan Genç'e ziyaet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset